Újra lesz Városi Verébavató!

Újra lesz Városi Verébavató!

A tavalyi első ízben megrendezett nagy sikerű verseny után idén novemberben a Nyíregyházi Diák-polgármesteri Iroda újra megszervezi a Városi verébavatót!

A délután folyamán Nyíregyháza újdonsült középiskolásai (a VEREBEK), saját iskolájukat képviselve, versengenek a Város veréb osztálya címért! Ügyességi,logikai és játékos feladatok várnak a fiatalokra, akiket zsűri értékel, feladataikat pontozza. A verébavató célja, hogy városunk fiataljait közelebb hozza egymáshoz, és az iskolák közötti képzeletbeli válaszfalakat eltűntesse. 

A részvétel ELŐZETES REGISZTRÁCIÓHOZ kötött! Regisztráció a mustarhaz@gmail.com címen, egyéb infromációkért pedig keresd oldalunkat!

Az első három helyezett iskola értékes ajándékokkal gazdagodik, valamint a Város verébpárja fotóverseny győztesei se mennek haza üres kézzel! A Város Verébpárjáról további információk HAMAROSAN a fotóverseny hivatalos eseményén.



Az eseménynek idén is a Váci Mihály Kulturáális Központ ad otthont. A rendezvény ingyenesen látogatható az érdeklődők, barátok, rokonok és mindenki más számára a hely befogadó képességétől függően. A rendezvény ideje alatt ruhatár és értékmegőrzés biztosított. 

A tavalyi évhez hasonlóan idén is AFTER PARTY a Hollywoodban! A buli ingyenes a rendezvényen résztvevőknek! Fergeteges buli, ahol a város verebei együtt rophatják barátaikkal, mindeközben új kapcsolatokra tehetnek szert, és közelebb kerülhetnek más iskolába járó társaikhoz. További információ később az after party hivatalos eseményén.

Vajon melyik iskolának sikerül megszereznie a krúdysoktól a Város veréb osztálya címet? November 10-én kiderül. Ott a helyed! ;)


A 2016-os Első Városi Verébavató is fantasztikus hangulatban telt, néz meg az ott készült videót!


#kapcsolódó

Vikáros sikerek

Vikáros sikerek

2017. május 5-én, Debrecenben rendezték meg a Cívis Országos Gyermek és Ifjúsági...

Hulladékszállítás május 1-jén

Hulladékszállítás május 1-jén

Hulladékszállítás május 1-jén