Aerobik bál 2018-ban is! Videó!

Aerobik bál 2018-ban is! Videó!

Negyedik alkalommal rendezte meg a Flexi-Team Aerobik Klub a jótékonysági bálját. Az eseményen, az ott sportoló gyerekek bemutatóval kedveskedtek a jelenlévőknek, majd egy díjkiosztó gála következett. A klub nemzetközi versenyeken is szép eredményeket ért el tavaly, és a 2018-as évnek is nagy tervekkel indul.



Mosolygó arcokkal és fantasztikus akrobatikus elemekkel indult a Felxi-Team Aerobik Klub idei jótékonysági bálja és díjkiosztó gálája. A gyerekek boldogan mutatták be produkciójukat a szülőknek és a résztvevőknek. Az egyesület 15 éve jött létre, de akkor még csak mozogni vágyó és szerető gyerekek csoportja volt. 6 évvel ezelőtt a vezetőség úgy döntött a tehetséges kicsik láttán, hogy érdemes lenne versenyeken indulniuk a sportolóknak, így 10 versenyzővel elindultak a Magyar Kupán.

Ez a létszám ez idő alatt felfejlődött 79 főre. E mögött kemény munka áll. Jelenleg 150 gyereknek tartanak edzéseket, közöttük vannak kezdők, haladók és már nemzetközi versenyeken indulók is. A 2017-es év eseményekben gazdag volt a klub számára.
A Flexi-Team Aerobik Egyesület legsikeresebb versenyzője Magyar D. Vanda volt 2017-ben, aki még csak 11 éves. 8 éve aerobikozik és nemzetközi versenyeken is kimagasló eredményeket ért el mind csapatban, mind egyénileg. Vandának heti öt edzése van, amit nagyon élvez. Elmondta, el sem tudná képzelni az életét az aerobik nélkül, az edéseket egyáltalán nem teherként fogja fel és a tanulással is jól össze tudja egyeztetni.
Az egyesület minden érdeklődő, mozogni szerető gyereket vár csoportjaiba, egészen óvodás kortól.


#kapcsolódó

Gyere és próbáld ki Te is a teniszt!

Gyere és próbáld ki Te is a teniszt!

A jövő bajnokai köztünk vannak! Gyere és próbáld ki Te is a teniszt! Június...

Pozitív lett Daniele Rugani, a Juventus labdarúgója koronavírus-tesztje

Pozitív lett Daniele Rugani, a Juventus...

Pozitív lett Daniele Rugani, a Juventus labdarúgója koronavírus-tesztje.