Carnute divat Nyíregyházán - Gönczi Dorina írása

2016.05.08.
Gönczi Dorina a Zelk Zoltán Általános Iskola végzős diákja. Szívesen ír a hellonyiregyhaza.hu oldalra. Ő is ott volt Szabó Zsófi ruhaboltmegnyitóján pénteken. Az élményeiről, tapasztalatairól és a Zsófival folytatott beszélgetéséről számol be nekünk.

Szabó Zsófi megnyitotta Nyíregyházán a Carnute elnevezést kapott saját üzletét. A megnyitón a rajongók közös képeket készíthettek Zsófival, felpróbálhatták az első kollekciót és természetesen az autogram sem maradt el az első vásárlás során.

 

- Akik felpróbálták a kollekció darabjait, egy új élménnyel gazdagodtak, mert ezek a ruhák Zsófi szerint különlegesebbek, mint a többi hasonlóan megtervezett ruhák.

- Ha én bejövök ebbe az üzletbe, akkor azt látom, hogy letisztult. Egy letisztult stílust látok, olyan ruhákat, amik jól állnak teltebb, idősebb korosztálynak is, és kivágottabb, bevállalósabb fazonokat. Ez a fiatalokat célozza meg.

 

- Miért fontos Szabó Zsófinak a letisztultság? Vajon ez fogja vonzani a látogatókat?

- Nekem a letisztultság egy fontos szó. Én is azt vallom, hogy a kevesebb az több.

 

A Carnute üzletben idősebbeknek és fiatalabbaknak is megtalálható a megfelelő ruha. Zsófi így beszél erről a választékról:

- Egy fiatal lány is felvehet egy hosszú ujjú garbós ruhát, mert ugyanolyan jól áll neki és csinosan kiadja az alakját, mint egy kivágottabb darab. A lazább és merészebb darabokban lehet, hogy nem érzik jól magukat az idősebbek, ezért nekik megfelelő darabokat is terveztünk.

 

- Az üzlet képviselő neve nagy jelentéssel bír.

- A Carnute egy francia ugró ló és az ő leszármazottja Carnero, a mi lovunk. Amikor sor került a névválasztásra, gondolkodtunk, hogy mi legyen. Fontos volt, hogy egy olyan név képviselje az üzletet, ami jól hangzik és a csengése külföldön is használható.

 

A megnyitón én is nagyon jól éreztem magam. A ruhák fantasztikusak, és egy igazi nőies stílust teremtett meg Szabó Zsófi. A kollekció darabjai kifinomultak és elegánsak, de a mindennapokban is felvehetőek. Szerintem ez az, amiért a legtöbb hölgynek ajánlhatom a Carnute divatot. 


Gönczi Dorina