Megnyitott a Pangea, az első vendégek ajándékot kaptak!

Megnyitott a Pangea, az első vendégek ajándékot kaptak!

Ajándékba kaptak egy éjszakát a Hotel Pangea legelső vendégei.

A veszprémi család nem is tudta, hogy egy vadonatúj szállodába érkeznek, számukra a recepción derült ki, hogy ma nyitott meg Magyarország egyik legkülönlegesebb, tematikus szálláshelye. A Pangeában a hétvégi próbaüzem után, hétfő délután kettőtől fogadták az első vendégeket.

Egy négy fős, veszprémi család érkezett hétfő délután a Hotel Pangeába. Ők voltak a négy csillagos szálloda legelső vendégei. Miután beléptek az impozáns épületbe a recepción meglepetés várta őket.


„...szeretnék kedveskedni Önöknek egy ajándék éjszakával...”


Egy éjszakát ajándékba kaptak az első vendégek, akik láthatóan nagyon meglepődtek a kedves gesztustól.


A szobák foglalásakor ugyanis nem is sejtették, annyira új a szálláshely, hogy az érkezésük napján nyitja meg kapuit.


Igazából a Nyíregyházi Állatparkot akartuk megnézni és a park honlapján láttuk, hogy van egy új hotel és azonnal befoglaltam, hogy minél előbb jöhessünk ide. Azt nem gondoltam, hogy egy teljesen új hotel és elsők leszünk.

– fogalmazott Ősz Krisztina.



Dínók a kertben

A Pangea Hotel nem egészen egy év alatt épült fel. A tematikus kialakítású, konferenciák megrendezésre is alkalmas szálláshely 1,7 milliárd forintba került. A beruházáshoz szükséges forrásokhoz a Modern Városok Programból jutott hozzá az üzemeltető, a Nyíregyházi Állatpark.

Az igazgató azt mondja, páratlan helyen található és a kialakítása is lenyűgöző.

Eleve különleges dolog elsőként befeküdni egy ágyba, és nem  egy lelakott szállodában lenni. Ez a hotel két dolog miatt mindenképpen különleges. Egyrészt csodálatos helyen van, nem sok ilyen akad az országban. A Sóstói-tó partján fekszik egyrészt, másrészt a Nyíregyházi Állatpark szélén. Ez két olyan előny, ami verhetetlen, valamint nagyon egyedi a tervezése. Sok különleges, ritka építőanyagot tartalmazó szálloda ez, és mindezeken túl tematikus is, ahol jönnek-mennek a dínók.

– emelte ki Gajdos László.


Közel a teltházhoz


A Pangea Hotelben 38 ezer forintba kerül egy szoba, éjszakánként. Az itt megszálló vendégek, ezért az árért ingyen tekinthetik meg a szomszédos állatparkot. Szobát foglalni telefonon, a Pangea honlapján vagy a legnagyobb szálláskereső weblapokon lehet.

Az első nap adatai szerint nagy az érdeklődés az új szálloda iránt; a 38 rendelkezésre álló szobából, hétfő délután már 27-et kivettek a turisták.

 

Z. Pintye Zsolt


#kapcsolódó

"Már van Nyíregyházán is lehetőségünk a korcsolyázást megszerettetni és megtanítani tanulóinknak"

"Már van Nyíregyházán is lehetőségünk...

A Mikulással együtt korcsolyáztak!

Bemutatták az új buszokat!

Bemutatták az új buszokat!

41 új CNG, azaz gázüzemű busz érkezik Nyíregyházára a megyeszékhely több mint...