Emelt szintű érettségi előkészítő a Debreceni Egyetem Egészségügyi Karán

2020.01.06.
Emelt szintű érettségi előkészítő a Debreceni Egyetem Egészségügyi Karán

Emelt szintű érettségi és felsőoktatási felvételi szakmai vizsga előkészítő tanfolyam TÁRSADALOMISMERET tárgyból a Debreceni Egyetem Egészségügyi Karán.

2020-ban a társadalomtudományi szakra jelentkező diákoknak egy tantárgyból kötelező emelt szintű érettségi vizsgát tenni. Különböző tantárgyak mellett (matematika, történelem, magyar nyelv és irodalom, idegen nyelv) a felvételizni vágyó diákok választhatják a társadalomismeretet.

A sikeres emelt szintű érettségi és felsőoktatási felvételi szakmai vizsga megszerzéséhez kívánunk hozzájárulni.

Helyszín: Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar Nyíregyháza Sóstói u. 2-4.


Tanfolyam tervezett időpontja: 2020. február 1. - 2019. április 18. (szombati napokon).


Tanfolyam díja: 25 000 Ft. A tanfolyam díjának befizetéséhez részletfizetési lehetőséget biztosítunk: az első részletet (15.000 Ft) a tanfolyam második időpontjáig, a második részletet (10.000 Ft) pedig 2020. március 7-ig várjuk a hallgatóktól.

A tanfolyam díja magába foglalja a próbateszt megírását és értékelését.

Jelentkezési határidő: 2020. január 31.

További részletek és jelentkezési lap elérhető honlapunkon:
https://foh.unideb.hu/node/158

Emelt szintű társadalomismeret érettségivel jelentkezz a Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar Szociális munka alapszakára!

Azok a hallgatók, akik értettségi előkészítőre jártak és felvételt nyernek a szociális munka alapképzésünkbe automatikusan bekapcsolódnak a hallgatói tanulástámogató ösztöndíj programunkba, mely anyagi támogatást nyújt a képzés elvégzéséhez. Így akár a befizetett díj teljes összegét is visszakaphatják a hallgatók.


Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar