Befejeződött a harmadik turnus is a Szigligeti táborban - Élménybeszámoló!

Befejeződött a harmadik turnus is a Szigligeti táborban - Élménybeszámoló!

Befejeződött a harmadik turnus is a Szigligeti táborban

"Június 29-től a Szigligeti tábort a Zelk és a Szőlőskerti Iskola tanulói vették birtokba. Az időjárás kegyes volt hozzájuk, bár nem mindennap fürödhettek a Balatonban, viszont a táborozás alatt rengeteg program várt rájuk: várlátogatás, kilátói túra, kalózhajózás, kikötői séta, barlangi csónakázás érdekes kiállítással fűszerezve és élményfürdőzés. A helyzet, amiből jöttünk, mindenkinek izgatottságot okozott induláskor, hiszen 3 hónapja nem látta egymást se diák, se pedagógus. Látva táborvezetőnk, dr. Hudákné Fábián Nóra tanár néni nyugodtságát, határozottságát, vidámságát és segítőkészségét, mindenki megnyugodott, és a szigligeti nyaralás újra várakozáson felüli és maradandó élményt nyújtott a két iskola diákjainak. A gyerekeknek a vadonatúj program, a Tapolcai Tavasbarlang látogatása tetszett a legjobban. Az áttetsző vízen az izgalmas csónakázás és a Malom-tó árnyas parkjában való séta. Többen azonban ismerősként üdvözölték a Sárvári Élményfürdő hatalmas csúszdáit és változatos medencéit is

A több hetes szünet után a remek programok és a tábori közös sportjátékok, amelyekhez a helyszín lehetőséget biztosít, a gyerekek újbóli egymásra találását segítette és az összetartozásukat erősítette.

Nagyon szép környezet, bőséges, a kedvencekből összeállított, finom házias ételek, kedves, barátságos kiszolgálás, segítőkész, felkészült személyzet, biztonságos szállítás várt a nyaralni vágyókra. Mindenki örült annak, hogy mégis csak lehetőség nyílt arra, hogy itt lehettek.

Tarné Lázár Annamária"

#kapcsolódó

Keresztféléves képzések a Nyíregyházi Egyetemen - csak diplomásoknak!

Keresztféléves képzések a Nyíregyházi...

Szociálpedagógia mesterképzési szakot hirdet a Nyíregyházi Egyetem nappali...

Jubileumi gálaműsor a Zayban

Jubileumi gálaműsor a Zayban

Idén ünnepli 30. születésnapját a Zay. Ennek tiszteletére jubileumi gálaműsort...