Érdekel a diákérdekképviselet? - Akkor itt a helyed!

Érdekel a diákérdekképviselet? - Akkor itt a helyed!

Diákönkormányzati tag vagy városi vagy megyei diákszervezetben? Szeretnél fejlődni és minél többet tenni diáktársaidért?

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Diákönkormányzat, a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület szakmai támogatásával 2021. március 20-án, szombaton az online térben invitál minden városi vagy megyei diákönkormányzatban aktív diákvezetőt egy országos diákönkormányzati szakmai találkozóra, beszélgetésre. A fórum, online találkozó keretében szeretnénk, ha egymást jobban megismernék települési, megyei diákönkormányzatok és fontos célnak tartjuk, hogy lehetséges együttműködések is kialakuljanak.


Az esemény időpontja: 2021. március 20. szombat 10-14 óra között (11:30-12:30 között szünettel). Az online platform a jelentkezők számának fényében fog kialakulni. A jelentkezési határidő: 2021. március 11. csütörtök 12 óra. A jelentkezés módja: emailben történik a jelentkező nevének, településének, képviselt szervezet nevének és személyes elérhetőségeinek elküldésével a jnszdok@kozpontegyesulet.hu e-mail címre.

 

Bővebb információ:

Veréb Benita Bella, JNSZ Megyei Diákönkormányzat elnöke 0630-946-2347

Bálega János, KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület stratégiai vezető 0630-718-8649


Mustárház

 

#kapcsolódó

Diáknap a Zrínyi Ilona Gimnáziumban

Diáknap a Zrínyi Ilona Gimnáziumban

2016. június 7-én jó hangulatú DÖK-napot tartottak a Zrínyi Ilona Gimnázium...

Súlyos betegeknek ad esélyt a nyíregyházi sebész főorvos

Súlyos betegeknek ad esélyt a nyíregyházi...

TÓTH LAJOS BARNA SPECIÁLIS TECHNIKÁT ALKALMAZ A HASHÁRTYAÁTTÉTES RÁKNÁL