Sportoljunk továbbra is

Sportoljunk továbbra is

Sportoljunk továbbra is

A vírus megnehezítette a sportolási lehetőségeket. Rengetegen jártak eddig edzőterembe, ki a szabadba, uszodába, csapatsportokat végeztek.

Jelenleg ezek közül azok számára, akik nem versenysportolók, csak a szabadtéri edzés maradt. Az igazolt versenysportolók viszont járhatnak edzőterembe, uszodába és végezhetik a csapatsportokat továbbra is, mivel ez nem lett felfüggesztve. Sokak számára nehéz ez a helyzet már akkor is, ha csak a sportot nézzük. Rengeteg meccs lett felfüggesztve, kevesebb lehetőség maradt edzeni és természetesen a szurkolók se tudnak eljárni a meccsekre.

Mindezek ellenére fontos lenne, hogy továbbra is mozogjunk és a fiatalok az online térből néha szakadjanak ki, mert semmiből sem tart kimenni a szabadba futni vagy akár csak sétálni egyet. Ép testben ép lélek, tartja a mondás, ez talán most hatványozottabban igaz, mivel a bezártság sokak számára már tényleg elért arra a szintre, hogy mentálisan is befordulnak, ami senkinek sem jó. Tegyünk magunkért és környezetünkért. És nem utolsó sorban azért is érdemes elkezdeni, mert jön a húsvéti időszak, nyár pedig idén is lesz, így érdemes minél hamarabb jó formába hoznunk magunkat.


Sportoljunk tehát továbbra is, mert érdemes.

 

 

Kósa Csenge

Krúdy Gyula Gimnázium 10. A. osztály

#kapcsolódó

Nagy dobásra készül a hazai e-sport

Nagy dobásra készül a hazai e-sport

A már hazai szinten is több mint 400 ezer rajongót magáénak tudható e-sport...

Spartan Race - Császár Zitával beszélgettünk róla

Spartan Race - Császár Zitával beszélgettünk...

Egyre elterjedtebb sportág a Spartan Race, Császár Zita pedig nagy sikereket...