LÉGY TE A NYÁR OLVASÓJA!

2016.07.13.
A Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár idén is keresi a nyár könyvfalóját – az olvasnivalók pedig izgalmasabbak, mint valaha! Ha elmúltál tíz éves, de még nem töltötted be a tizenhatot, itt az ideje, hogy jelentkezz, olvass és nyerj!

Ha életkorod a fent említett értékek között mozog, és a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár beiratkozott olvasója vagy nincs más dolgod, mint letölteni a www.mzsk.hu oldalról a könyvekhez tartozó pályázati lapokat, vagy átvenni őket személyesen a gyermekkönyvtárban, és belevetni magad az érdekesebbnél érdekesebb olvasmányok tengerébe. Minél több könyvet olvasol el, és válaszolsz a hozzá tartozó kérdésekre, annál nagyobb eséllyel indulsz a „Nyár Könyvfalója” címért. A gyermekkönyvtár dolgozói egészen szeptember 15-ig várják a kitöltött feladatlapokat, az októberi Könyves Vasárnapon pedig sor kerül az eredményhirdetésre is.

 

További információk az alábbi linken olvashatóak: http://www.mzsk.hu/2016/06/egy-tucat-konyv-a-szunidore-keressuk-a-nyar-konyvfalojat/

 

F.F.

Fotó: Internet