FŐHE Felezés 2016! Nézd meg a képeket!

FŐHE Felezés 2016! Nézd meg a képeket!

A Kölcsey Ferenc Gimnázium tanulói, Gulyás Dorka, Móré Vivien és Tamás Mercédesz, ott voltak és készítettek nekünk egy élménybeszámolót róla.

FŐHE Fesztivál Bemutatja: Felezés 2016


Idén másodjára rendezték meg a FŐHE fesztivál felező buliját Nyíregyházán. A nyári főiskolai hetek népszerűségére való tekintettel, a színvonal nem változott, sőt még fokozódott. A megújult Continental Aréna adott helyet ennek az eseménynek. Énekesek, DJ-k látogattak el hozzánk, hogy egy fergeteges bulit csapjanak, és ez sikerült is. A Halott Pénz kezdte a nagykoncertjével, ami több mint egy órás volt. Sokan csak miattuk váltottak jegyet, hiszen most ők Magyarország egyik legnépszerűbb csapata. Utánuk következett a Hősök, akik szintén fokozták a hangulatot. Majd jöttek sorban a DJ-k, mint Pixa, Franky, Lennard és a nyíregyiek egyik kedvence a KatapultDJ. Mi is ott voltunk és rengeteg élménnyel gazdagodtunk. Megkérdeztünk kíváncsiságból pár embert mit gondolnak a rendezvényről, és hogy érzik magukat.

- Csodálatos a hangulat, nagyon jól érzem magam. A Halott Pénz is remek volt, remélem az este többi része is ilyen jó lesz. (Petra)



- Nem csalódtunk, fantasztikusan érezzük magunkat, főleg ennyi szép lány mellett. A társaságunkból volt, aki egészen Jászberényből utazott ide a buli miatt. (Dávid, Viktor) 

- Azért jöttünk a barátaimmal, mert hallottuk, hogy hatalmas buli lesz, nem csalódtunk, tényleg jó buli volt. Jó hangulat volt, sok ember. Patent volt. (Mata)



Nagyon jó ez az este, imádom a fellépőket. Remélem lesz legközelebb is, biztos itt leszek. (Ádám)



- A barátaimmal sokszor járunk szórakozó helyekre, de ennek különleges hangulata van. Olyan mintha mindenki ismerné egymást, és bárkivel jól tudsz mulatni. (Zsombi)



Cikk: Gulyás Dorka, Móré Vivien

Fotók: Tamás Mercédesz


#kapcsolódó

Orbán Viktor újabb intézkedéseket jelentett be!

Orbán Viktor újabb intézkedéseket jelentett...

Keddtől teljesen megváltozik az élet

A felnőttoktatásban is jeleskedik

A felnőttoktatásban is jeleskedik

A Nyíregyházi Szakképzési Centrum 2017/2018-as tanévben induló felnőttoktatási...