Élj Te is a kedvezménnyel!

Élj Te is a kedvezménnyel!

Együttműködési megállapodást kötött a Jósa András Múzeum és a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt.. A múzeum látogatói jegyük felmutatásával 10 százalék kedvezményt kapnak a Sóstó-Gyógyfürdők valamennyi fürdőjében és strandján. Ugyanez a kedvezmény illeti meg azokat a kikapcsolódókat is, akik először csobbannak, majd a Jósa András Múzeum belvárosi tagintézményeit kívánják megtekinteni.

SOK A FÜRDŐZŐ

 

Évről-évre egyre többen választják kikapcsolódásuk, feltöltődésük helyszínéül Nyíregyházát. Népszerű turistacélpont az élményfürdő és a parkfürdő is. A Sóstó-Gyógyfürdők Zrt.-nek tavaly több mint 500 ezer látogatója volt – mondta a cég vezérigazgatója. Dr. Podlovics Roland hozzátette, a nyári szezonban van mindig a legtöbb vendég. Tavaly júniusban, júliusban és augusztusban összesen 308 ezren érkeztek a sóstói fürdőkbe. Az idei év sikeresebb lehet a tavalyinál, hiszen a szezonon kívüli időszakban több vendég érkezett a fürdőkbe – mondta a vezérigazgató, aki szerint az időjárás is befolyásolja majd 2017 sikerességét. Együttműködési megállapodásokkal azonban tovább segítik a turizmus erősödését.



TURISZTIKAI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK

 

Példaértékű, hogy egyre több nyíregyházi cég és intézmény működik együtt annak érdekében, hogy a helyi turizmus tovább erősödjön – mondta Dr. Ulrich Attila, Nyíregyháza alpolgármestere a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. és a Jósa András Múzeum együttműködési megállapodásának aláírása előtt. Hozzátette, ugyan más-más turisztikai vonzerőt, és kulturális témát jelent a két intézmény, mégis fontos a megállapodásuk, hiszen a cél, hogy a turisták minél több időt töltsenek Nyíregyházán.

 

KEDVEZMÉNYES BELÉPŐK

 

A múzeum látogatói jegyük felmutatásával 10 százalék kedvezményt kapnak a Sóstó-Gyógyfürdők valamennyi fürdőjében és strandján – hangsúlyozta a múzeum igazgatója. Dr. Rémiás Tibor közölte, ugyanez a kedvezmény illeti meg azokat a kikapcsolódókat is, akik először csobbannak, majd a Jósa András Múzeum belvárosi tagintézményeit kívánják megtekinteni. Az együttműködési megállapodás ünnepélyes aláírásánál elhangzott, a kedvezményt 5 napon keresztül tudják majd érvényesíteni a nyíregyháziak és a turisták is.


Dér Vivien
(Fotók: Szarka Lajos)


#kapcsolódó

Átlagosan 38 ezer forintot költenek a magyarok karácsonykor

Átlagosan 38 ezer forintot költenek...

Átlagosan 38 ezer forintot költenek a magyarok karácsonykor