JÓSAVÁROSI NAPOK

JÓSAVÁROSI NAPOK

47. alkalommal várják színes, érdekes programok a Jósavárosi Napok résztvevőit. Augusztus 11-én pénteken és 12-én, szombaton fogadják szórakoztató és kulturális események a kikapcsolódni vágyókat a városrészben.




PÉNTEK

 

Idén augusztus 11-én, pénteken kezdődnek a Jósavárosi Napok eseményei. 47. alkalommal kínálnak a szervezők kulturális elfoglaltságot a városrész lakóinak. Első nap elsősorban a gyerekeket és a kísérőiket várják a Csodaszarvas elnevezésű hagyományőrző, családi délutánra. 14 órától 18 óráig a jurtákban különböző kézműves és kreatív foglalkozásokon vehetnek részt az érdeklődők. A bátrabbak játékos csatákban és íjászversenyeken mérhetik össze tudásukat. A Művelődési Házban pedig a Katica Bábszínház szórakoztatja a legkisebbeket.

 

KIEMELT ESEMÉNY

 

Mészáros Szilárd, a Váci Mihály Kulturális Központ igazgatója elmondta, kiemelkedő programsorozat ez a város életében. Ezért érzik kötelességüknek, hogy ezt a városrészt is ellássák kulturális rendezvénnyel.

 

SZOMBAT

 

Szombaton 16 órakor új helyszínről jelentkezik a Szabolcsi Koncert Fúvószenekar és Majorette Csoport bemutatója. Idén az Ungvár sétány 5-7. szám alatti fedett sétányon rendezik meg az eseményeket. Itt láthatják az Eszterlánc Óvoda és a Gyertyafény Nyugdíjas Egyesület műsorát, de fellép a Napfény Lányai hastánccsoport is. Az érdeklődők láthatnak mediball és kutyás bemutatót, lesz zumba Lesch Zsófival, illetve a Bokortanyák Lakosságáért Egyesület is képviselteti magát a programsorozaton. Este a Móricz Zsigmond Színház két művésze, Kuthy Patrícia és Illyés Ákos zenés műsora zárja a Jósavárosi Napokat. Az eseményeket úgy állították össze a szervezők, hogy minden korosztály találjon benne számára megfelelőt. A játékos vetélkedőkön és a kulturális programokon kívül a gyerekeket játékudvar és cukorágyú is várja.


ME.


#kapcsolódó

KÖZELEG MINDENSZENTEK ÉS HALOTTAK NAPJA

KÖZELEG MINDENSZENTEK ÉS HALOTTAK NAPJA

Mindenszentek és halottak napja várhatóan idén is nagy tömegeket mozgat majd...

MA 90 ÉVES MICIMACKÓ

MA 90 ÉVES MICIMACKÓ

A. A. Milne elképesztő népszerűségnek örvendő könyve, a Micimackó kilencven...