Remekeltek az asztalos fiúk

Remekeltek az asztalos fiúk

Szépen szerepeltek az országos asztalos csapatverseny döntőjébe jutott wesselényis diákok.

Hatodik alkalommal rendezték meg az ország egyetlen és egyre népszerűbb asztalos csapatversenyét, a Magyar Asztalos Tanulmányi Versenyt. A verseny budapesti, első fordulójában huszonkét iskola 49 csapatának 147 tanulója indult, ahol írásban mérték össze tudásukat az ifjú asztalosjelöltek.

Már az is szép eredménynek számít, hogy a Nyíregyházi SZC Wesselényi Miklós Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumának csapata sikeresen jutott tovább a második fordulóba, melynek a Soproni Egyetem Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar tanműhelye adott otthont 2017.11.16-17-én.

A kétnapos rendezvényen egy lerakóasztal elkészítése és a szponzorok által összeállított tesztek és feladatok vártak a csapatokra. 

A 12 magyar, illetve a vendég lengyel, cseh és szlovák csapatok munkáját szakértő zsűri vizsgálta és pontozta.

A wesselényis fiúknak a dicséretre méltó 7. helyezést sikerült elhozniuk a döntőről. A csapat tagjai: Bordás Attila Dávid, Mika Károly József és Tuba Péter 14/A osztályos faipari technikus tanulók voltak, akikre méltán büszkék a NYSZC wesselényis tanárai és diákjai. Felkészítő tanáraik Batári Béla és Csatlós Tamás voltak

#kapcsolódó

Nap képe

Nap képe

Kohut Árpád képe

Nyíregyházi kép járta be a világsajtót

Nyíregyházi kép járta be a világsajtót

AZ ÍREKET IS ELVARÁZSOLTA A NYÍREGYHÁZI KENGURU