Ridenses karácsony

Ridenses karácsony

A Nyíregyházi RIDENS Szakgimnázium, Szakközépiskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégiumban már hagyomány, hogy karácsonyi vacsorával kedveskedünk a hozzánk járó diákoknak.

Ebben a tanévben 20. alkalommal ünneplünk közösen. Az alkalom az iskola közösségének egy meghitt, együtt töltött estéje, ahol meggyújtjuk a negyedik gyertyát, az adventkoszorún, ünneplőbe öltözve,  ünnepi műsor keretében fogyasztjuk el a vacsorát. Tesszük ezt azért, mert iskolánkban sokan nem tudnak családi körben ünnepelni, számukra ez az este jelenti a karácsonyt minden szeretetével, békéjével együtt. Ilyenkor a diákok érzik, hogy minden értük van. A vacsora megszervezését támogatta a Nyíregyházi Tankerületi Központ, és a Mentor Alapítvány. Nem maradhat el a  vacsora utáni ajándékozás sem, így a  fiatalok nem csak a szívükben viszik haza az élményt, hanem kis csomag is kerül a karácsonyfa alá.

 

Az esemény helye: Nyíregyházi RIDENS Szakgimnázium, Szakközépiskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium, 4400. Nyíregyháza, Széchenyi utca 34-38.

Az esemény időpontja: 2017. december 20. szerda 17 óra
fotó:illusztráció, internet

 

#kapcsolódó

Tudj meg többet a migránshelyzetről!

Tudj meg többet a migránshelyzetről!

A miniszterelnök belbiztonsági tanácsadója, BAKONDI GYÖRGY tart előadást Nyíregyházán...

Már árulják a fenyőfákat

Már árulják a fenyőfákat

Megkezdődött a fenyőfa árusítás az ünnepek előtt. Nyíregyháza több pontján...