Ismerkedés a pénzügy világával játékos módon

Ismerkedés a pénzügy világával játékos módon

Ismerkedés a pénzügy világával játékos módon

A KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület megalkotott egy egyedi óriás társasjátékot, amely arra hivatott, hogy a gyerekek-diákok közelebb kerülhessenek a pénzügyi témákhoz játékosabb módon.

Célunk, hogy új ismereteket szerezhessenek a pénzügyekről, jobban megértsék azokat és mindeközben jól szórakozhassanak.

Az óriás társasjáték a sokak által ismert és szeretett TABU játék alapján működik. A Tabu, a tiltott szavak és a kimondhatatlan jókedv játéka! Az idő ellened dolgozik! Tudod, hogy mit mondanál - csak nem jutnak eszedbe a megfelelő szavak... A legkézenfekvőbb megoldások pedig - tabuk!

Hogyan segíts csapatodnak kimondani a „PONT” szót, amikor nem használhatod a pötty, mondat, vége, írásjel, vessző szavakat? Szükséged van fantáziára, és akkor már mondhatod is, például az interneten sokat használjuk az url címek beírásokat. Azonban az ellenfél is árgus szemekkel és fülekkel figyeli minden mozdulatotokat! Amennyiben csapatod kimondja a kitalálandó szót, pontot kaptok és a játékmezőn egyet előre lépve közelebb kerülhettek a célhoz.

De miben más a mi játékunk?

Abban, hogy a szavak a pénzügyi világhoz kapcsolódnak és olyan kifejezéseket kell elmagyarázni, mint például a bank, a kölcsön vagy éppen a nyugdíj.

Az elmúlt években több általános és középiskolás csapat is kipróbálhatta az óriás társasjátékunkat, amely mindenki számára elérhető, amint a járványhelyzetnek vége. Ugyanis, ha kedvet kaptatok kipróbálni, bármikor van rá lehetőségeteket.

 

Keressetek minket!

Bővebb információ: arva.timea@kozpontegyesulet.hu vagy +36 30 718 8643.

#kapcsolódó

Nyíregyházi fiatalok Dániában

Nyíregyházi fiatalok Dániában

Nyíregyházi fiatalok Dániában