Jó hír! - Újra lesz vízitorna a Mozdulj Nyíregyháza! program keretén belül

Jó hír! - Újra lesz vízitorna a Mozdulj Nyíregyháza! program keretén belül

November 12-től november 26-ig szombatonként 9.00 és 10.00 órai kezdéssel ismét vízi torna foglalkozás várja a mozogni vágyókat a Városi Uszodában.

Bejelentkezés: a +36 70 368 3404-es telefonszámon lehetséges.

Szombat 9.00–10.00: Senior vízi torna a Városi Uszodában, 10.00–11.00: Felnőtt vízi torna a Városi Uszodában

Kímélő, mégis hatékony sportolási forma. Lényege roppant egyszerű: a meghatározott tornagyakorlatokat a biztonságos szárazföld helyett a vízben végezzük. Nem kell hozzá úszástudás, emellett a különböző egészségügyi problémákkal küszködők is bátran alkalmazhatják. Míg a szárazföldi torna közben a gravitáció ellenében dolgozunk, addig a vízben a közegellenállást kell legyőznünk, ami sokkal intenzívebb munkára készteti az izmokat. Ugyanakkor a víz felhajtóereje miatt testsúlyunk csökken, ezáltal a vízben végzett tornát könnyebbnek érezzük. Ennek köszönhetően az aquafitnesz kíméli az ízületeket, a gerincoszlopot, a test egész támasztórendszerét.

A foglalkozásokat a Nyíregyházi Sportcentrum úszó szakágának szakképzett oktatója, Kovács Rita tartja. Az előzetesen (a megadott telefonszámon) regisztráltak hozzanak magukkal: fürdőruhát, úszószemüveget, úszósapkát, papucsot, törülközőt.

#kapcsolódó

Leöntötte a börtönőrt – videóval

Leöntötte a börtönőrt – videóval

A Nyíregyházi Járási Ügyészség vádat emelt az ellen a női fogvatartott ellen,...