Jól teljesítettek a széchenyisek az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen

Jól teljesítettek a széchenyisek az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen

Gratulálunk!

2023-ban is megrendezésre került az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny, melynek a Pénzügyi-számviteli ügyintézők szakma kategóriájába iskolánkból 10 diák jelentkezett. Mindenki sikeresen teljesítette az elődöntő feladatát, egy portfólió elem bemutatását.
Ezt követte 2023. márciusában az elődöntő, amely a szakmai vizsgakövetelményeknek megfelelő központi versenyfeladatokból állt számítógépes könyvelés és analitika készítése és elektronikus adóbevallás tantárgyakból. Az elődöntő feladatát mindenki sikeresen teljesítette, de a versenybizottság döntése alapján csak négy tanuló jutott be a döntőbe.
A döntőt az idei évben 2023. április 19-én Budapesten rendezték meg a Pénzügyminisztérium épületében. A teljesítendő versenyfeladatok: interaktív versenytevékenység és az elkészített portfólió bemutatása.
Mind a négy versenyzőnk sikeresen zárta a napot és a döntőbe jutás miatt elért két vizsgarészmentesség mellé újabb mentességeket szereztek.
Varga Vince Kristóf 214C: teljes vizsgamentességet szerzett és az ország legjobb 29 döntőbe jutott versenyzője közül a 3. helyezést érte el. Ezzel 30 többletpontot szerzett a felvételijéhez.
Bodnár Boglárka 214C: vizsgamentességet szerzett számítógépes könyvelés és analitika készítése, elektronikus adóbevallás és portfólió bemutatása vizsgarészek alól.
Drotárcsik Noémi Réka 214C: vizsgamentességet szerzett számítógépes könyvelés és analitika készítése, elektronikus adóbevallás és interaktív vizsgarészek alól.
Nagy Dóra Anna 214C: vizsgamentességet szerzett számítógépes könyvelés és analitika készítése, elektronikus adóbevallás és portfólió bemutatása vizsgarészek alól.
Felkészítő tanárok: Lázár Istvánné, Kovács Beáta, Radványiné Onder Éva, Szabóné Siska Judit, Kócsákné Nagy Krisztina, Katona Gyula, Orosz József, Tóth András - írja az iskola Facebook oldalán.

#kapcsolódó

Megkezdődik az ítélkezési szünet a bíróságokon

Megkezdődik az ítélkezési szünet a...

Ahogy minden évben, idén is a Bíróságok Napján, 2023. július 15-én kezdődik...

Újabb családok tízezreinek nyújt védelmet a meghosszabbított kamatstop

Újabb családok tízezreinek nyújt védelmet...

Újabb több tízezer családnak nyújt védelmet a kamatstop, amelyet 2023 június...