Huszonötödik a "felkapottak között" a nyíregyházi DJ legújabb produkciója!

Huszonötödik a "felkapottak között" a nyíregyházi DJ legújabb produkciója!

Gratulálunk!

Szatmári István, egy régi, nyári slágert, Auguszt Bárió (AD  Stúdió) több mint 20 éves dallamát, a Páratlan Párost dolgozta fel, amiben a Megasztár 6. szériájában is nagy sikert arató, szintén nyíregyházi kötődésű Szakos Andi is aktívan közreműködött.

István régóta tervezte, hogy feldolgozza a slágert, azonban ez egy alapvetően lírai hangvételű dal, ezért nem volt egyszerű hozzányúlni. Ráadásul a szerző, Auguszt Bárió is egy másik slágert ajánlott inkább a DJ figyelmébe.

Benne volt a dallam a fülében

István azonban hajtatatlannak bizonyult. Így történt, hogy Bárió mellett, Szakos Andit kérte fel az új, remixelt duett verzió elkészítésére. Az előadók különböző hangszíne miatt ez sem könnyű feladat, de megoldották. A dal tavaly decemberre készült el, és István azt is kitalálta, hogyan lesz ebből videoklip. Arról álmodott, hogy Nyíregyházán és Tokajban készítik majd el hozzá a filmet. Mert István szerint, ez a vidék tele van lenyűgöző természeti kincsekkel!      

Promóció a környéknek

A nyíregyházi felvételekhez a Prestige Magánkórház biztosította a helyszínt, aztán a csapat Tokajba utazott, hogy a Fesztiválkatlan és a belváros, többek között a LaBor Bistro legyen a következő kulissza. A klip szerint aztán hajóra szálltak, és a Bodrogon, valamint a Tiszán készítették el a csodás képeket, június közepén.

Egy kis pletyó

Az is kiderült, hogy Bárió és Andi azonnal egy hullámhosszra kerültek. Élvezték a közös munkát, és a remek helyszínt. A felvételek egyébként kemény, megfeszített munkával, egy nap alatt, reggeltől-éjfélig készültek el. A rendező Hőna Dávid volt. 

Szerző: Z.Pintye Zsolt

#kapcsolódó

Szükség lesz az esernyőre az ország több pontján is

Szükség lesz az esernyőre az ország...

Eközben délnyugat felől tovább növekszik, vastagszik a felhőzet.

Hasba szúrta élettársát

Hasba szúrta élettársát

Tájékoztatás vádemelésről.