Nyelvtanulás mémekkel és a kedvenc filmeddel

Nyelvtanulás mémekkel és a kedvenc filmeddel

Mutatunk egy appot, amivel lehetséges.

Ha szívesen gyakorolnátok a suliban tanult idegen nyelveket, vagy valami teljesen újba akartok belekezdeni és unjátok már a Duolingot, mutatunk egy appot, ami szórakoztatóvá teheti a nyelvtanulást.

Animációk, szórakoztató feladatok, de még mémek is - ilyen és ehhez hasonló feladatokkal sajátíthattok el új idegen nyelvi ismereteket, ha letöltitek a kifejezetten kamaszoknak kedvező, Ewa nevű mobilos applikációt.

"Semmi magolás vagy idegbeteg tanárok - tanulj a magad tempójában, fejleszd az angolod - vagy más nyelvtudásod - és élvezd ki az előnyeit: az utazás közbeni szabadságtól a jobban jövedelmező állásig!" - szerepel az applikáció leírásában.

Az alkalmazásban több ezer idegen nyelvű könyv és hanganyag érhető el az egészen kezdőtől a magasabb, haladó szintig, a nyelvi kurzusok témája pedig akár a kedvenc filmetek vagy sorozatotok is lehet, a szókincsetek, nyelvtani ismereteitek és szövegértésetek mellett továbbá a kiejtéseteket is fejleszthetitek vele. Az app egyetlen hátránya, hogy a továbbhaladáshoz előbb vagy utóbb fizetnetek kell, ennek összege azonban elenyésző a drága nyelvkurzusokhoz vagy magántanárokhoz képest.

eduline.hu

#kapcsolódó

Szemkápráztató égi jelenségnek lehetünk tanúi egy hónapon keresztül

Szemkápráztató égi jelenségnek lehetünk...

Október 2-án, vasárnap kezdődött az Orionidák éves meteorhullása. A raj a Halley-üstökösből...

A második gyertya is ég a Damjanich laktanyában

A második gyertya is ég a Damjanich...

December 2-án meggyújtották a második gyertyát az adventi koszorún a nyíregyházi...