Szezonzárás

Szezonzárás

A Sóstó - Gyógyfürdők Zrt. tájékoztatja tisztelt Vendégeit, hogy a nyíregyházi Parkfürdő a 2023. évi szezonban szeptember 03-ig, vasárnapig fogadja Vendégeit teljes kapacitással.

2023. szeptember 04-től az Aquarius Élményfürdő valamennyi szolgáltatása változatlanul igénybe vehető, illetve 2023. szeptember 04-től szeptember 10-ig a Parkfürdő területén található családi medence, az 50 méteres versenymedence, valamint a mellette található tanmedence továbbra is üzemel. A Parkfürdő említett medencéinek zárásáról Társaságunk az időjárás függvényében a későbbiekben dönt, ezzel kapcsolatban az aquariusspa.hu weboldalon tájékoztatjuk kedves Vendégeinket.

A szezon utolsó éjszakai fürdőzésének dátuma: 2023. augusztus 25, péntek.

 

2023. szeptember 04-től a korábbi gyakorlat szerint ismét él a „Nyugdíjas hétfő” elnevezésű akció az Aquarius Élményfürdőben.

 

Mindezek mellett tájékoztatjuk Önöket, hogy a nyíregyházi Tófürdő 2023. szeptember 13-ig, szerdáig fogadja Vendégeit. A Tófürdő 2023. szeptember 01-től 09.00 – 19-00 óráig tart nyitva, tekintettel arra, hogy már korábban sötétedik. Tekintettel arra, hogy rövidül a nyitvatartási idő, 2023. szeptember 01-től a 16.00 órától váltható délutános jegyek esetében a 18.00 órától érvényes belépődíjak lépnek érvénybe.

 

Köszönjük Önöknek, hogy az idei nyáron is megtisztelték fürdőinket látogatásukkal, bízunk benne, hogy a későbbiekben is elégedett Vendégeink közt üdvözölhetjük Önöket!

 

Jó egészséget és örömteli fürdőzést kíván Önöknek a Sóstó - Gyógyfürdők Zrt. valamennyi munkatársa!

 

Sóstó – Gyógyfürdők Zrt.

#kapcsolódó

Felvételi 2023-ban: mikortól lesz újra dolguk a felvételizőknek?

Felvételi 2023-ban: mikortól lesz újra...

Idén is tavasszal kezdődik majd az ügyintézési időszak.

Döntött a másodfok – súlyosabb büntetés a kemecsei vádlottnak

Döntött a másodfok – súlyosabb büntetés...

A Nyíregyházi Törvényszék közleménye.