Csónakból Sóstó

Csónakból Sóstó

Frissítő csónakázás a Sóstói tavon. És mindezt az új elektromos csónakkal...nekem nagyon tetszett, mert ebben a hőségben nem szerettem tekerni a vízi biciklit.

Bizton állíthatom, jó ötlet volt beszerezni elektromos csónakokat a tóra. Igazi balatoni érzést nyújtott, leszámítva, hogy kisebb a "mi" tavunk. De ezt az érzést kompenzálta, hogy legalább ez a mienk.

Egy forró hétvégén mit tehet az ember, vagy strandra megy, vagy ha nem, legalább vízpart közelébe. Ezért is szeretem Sóstót. Hétköznap délután vagy hétvégén ebéd után, szuper kikapcsolódást nyújt mindenkinek. A legjobban azt szeretem, hogy nem lehet megunni. Ezért mentünk most is oda.

A nap égetett, melegünk volt. Ittunk egy frissítőt, de az sem sokat segített. Majd a tóra néztünk és eszünkbe jutott, mi lenne, ha vízi bicikliznénk egyet. De bevallom őszintén, nem vonzott túlságosan, hogy a hőségben még tekerjek is. A fiatalember odajött megkérdezni, segíthet-e. Elmondtam neki a problémám, mire ő felkiáltott, - semmi gond, hiszen már van elektromos csónak a tavon. 

Megörültem és egyből éreztem, ez az én napom. Beültünk és már suhantunk is. Egy kicsit vezettem, hogy kipróbáljam, de jobban érdekelt a táj, még akkor is, ha nem most láttam először. Ahhoz képest, hogy elég gyorsan is lehet közlekedni a csónakkal, nagyon csendes. Lelocsoltam magam egy kis vízzel, és máris sokkal kellemesebben éreztem magam. Egy órát csónakáztunk, de olyan gyorsan repült az idő. 

Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki.

#kapcsolódó

Fiatalok médiatudatosságáért a Mustárházban

Fiatalok médiatudatosságáért a Mustárházban

Március 20-26. között erdélyi és magyarországi fiatalok ismerkedtek Nyíregyházán...

ÍGY TELT A NYÁR A NYÍREGYHÁZI FIATALOK SZÁMÁRA

ÍGY TELT A NYÁR A NYÍREGYHÁZI FIATALOK...

Noha mostmár hivatalosan is beköszöntött az ősz, a nyár pillanatai még mindig...