A Csákvár lesz a Szpari következő ellenfele

A Csákvár lesz a Szpari következő ellenfele

Folytatódik a bajnokság a labdarúgó Merkantil Bank Ligában. A Nyíregyháza Spartacus vasárnap a Csákvár ellen lép pályára idegenben. A Szpari szeretné az élmezőnyben zárni az őszt.

Az Aqvital Csákvár vendége lesz a hétvégén a Nyíregyháza Spartacus a labdarúgó Merkantil Bank Ligában. A házigazda a 6. helyen áll a tabellán, és jellemzően sok fiatal játszik a csapatban néhány rutinosabb labdarúgóval kiegészülve. Utóbbit képviseli az egykori Szpari játékosok közül Papucsek Barna és Farkas Aurél, a fiatalok közé tartozik Major Marcell. Farkas Aurél viszont nem léphet pályára vasárnap, legutóbb a Kozármisleny elleni találkozón kiállították. A Szpari szakmai stábja bízik abban, hogy a hétvégén folytatja a csapat jó szereplését. 

nyiregyhaza.hu

- Jó állapotban van a csapat, felkészültünk a Csákvár ellen. Stabil játékra képes együttes, több meglepetést okoztak már, így komolyan kell őket venni – mondta Tímár Krisztián vezetőedző. 

A játékosok közül vannak akik a közelmúltban megsérültek, a következő napokban dől el, kire számíthat Tímár Krisztián a hétvégi mérkőzésen. Alaxai Áron ott lehet a többiekkel. A fiatal védő visszatért az U21-es válogatottól. 

- Örültem a meghívásnak, megtisztelő a válogatott kerettel lenni. De mostantól a Csákvár elleni mérkőzésre koncentrálok. Egy jó csapathoz utazunk, szeretnénk sikeresen szerepelni vasárnap - mondta Alaxai Áron. 

A Csákvár is kifejezetten jól szerepel a bajnokságban, a hatodik helyen áll, és az eddigi 15 meccséből hatot nyert meg. A Szparira a hétvégivel együtt még három meccs vár, a Csákvár után a Kozármisleny és a Siófok lesz a mieink ellenfele. A vasárnapi mérkőzés 13 órakor kezdődik. 

Szerző: Dankó László

#kapcsolódó

Útlezárás a Kéményseprő utcán

Útlezárás a Kéményseprő utcán

A kivitelező tájékoztatása szerint a tervezett ütemben halad a kivitelezés.

A tanévkezdésben segít a kormány

A tanévkezdésben segít a kormány

Újabb segítséget kapnak a családok. Még ebben a hónapban megkapják a szeptemberi...