Mary Watson a Vikárban

Mary Watson a Vikárban

2017. június 19-én, hétfőn Mary Watson a Vikár Sándor Zenei Alapfokú Művészeti Iskola meghívására érkezik Nyíregyházára az Egyesült Királyságból.

Mary Watson tanulmányait Anglián kívül Svájcban végezte. Több mint húsz éve tanít euritmiát a 3-17 év közötti korosztálynak, valamint képez tanárokat Anglia-szerte. Népszerű előadásai során a ritmusérzék, a térbeli tájékozódás és a testkoordináció fejlesztésével interaktív módon vezet be a zene és az irodalom világába. 
Jelen előadásában a zene átélésére helyezi a hangsúlyt mozgásos improvizáción keresztül. Az improvizációs gyakorlatok egy-egy zenedarab kidolgozása által magát a zenét juttatják kifejezésre és térben megjelenő mozgásfolyammá állnak össze. A módszer a darabok megismerésének tevékeny feldolgozásmódját kínálja a zene területén. Az előadás a résztvevők bevonásával zajlik és végső célja a képzelet és a kreativitás előhívása, valamint egyfajta harmónia megteremtése Mozart/ Beethoven/Schumann darabjainak felhasználásával.

Az előadás angolul zajlik, melyet tolmács segít megérteni (kb. 09.00-17.00 óráig, ebédszünettel).
Jelen levél igényfelmérés. Szeretnénk tudni, mennyien érdeklődnek a téma iránt. 
A program részvételi díja: 2.500,- Ft/fő. (Kérem, jelezze számlaigényét!)

A részvételről előzetes kérésre 5 órás szakmai előadásról szóló igazolást adunk, amely beszámítható a pedagógus-továbbképzés teljesítésébe.

Részvételi szándékát, kérem legkésőbb 2017. május 15. hétfőig jelezze a következő e-mail címen: helyettesi@vikarzeneiskola.hu

#kapcsolódó

MAGYAR DINNYE AZ ÁRUSOKNÁL

MAGYAR DINNYE AZ ÁRUSOKNÁL

A külföldi és a békési dinnye után hamarosan a mézédes szabolcsi gyümölcs is...

Európa-turnéja után Nyíregyházán koncertezik a Belau

Európa-turnéja után Nyíregyházán koncertezik...

Friss dalával idézi meg a nyarat a Fonogram-díjas formáció