NYIT A TÓFÜRDŐ, INDUL AZ ÉJSZAKAI FÜRDŐZÉS

NYIT A TÓFÜRDŐ, INDUL AZ ÉJSZAKAI FÜRDŐZÉS

A természetes vizek kedvelőinek igazi örömhír, hogy ma, szombaton a sóstói Tófürdő is megnyitja kapuit a fürdőzők előtt.

A nyitás időpontja a vízhőmérséklet függvénye. Míg ez az elmúlt héten 18-19 fok volt, a héten tapasztalható napsütéses időjárásnak köszönhetően már 24 fokos a tó vize, így minden körülmény adott a június 3-i nyitáshoz.

Az üzemeltető Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. az előkészítő munkákat már korábban elvégezte, a karbantartási- és parkfenntartási munkák befejeződtek, és a tó vízminősége is kiváló, vízszintje ideális.

A Tófürdőn az árak a tavalyi évhez képest a nyíregyházi lakosok számára nem változnak, fürdő a nyári szezon végéig minden nap 9-től 20 óráig tart nyitva, ahol a korábban megnövelt homokos plázs, a mobil napozóstég, 2000 négyzetméteres parkosított terület, gyógyvizes, valamint gyermekmedence, strand-röplabdapálya és vízi csúszda szolgálja az idelátogatók szórakozását és kényelmét. A két éve megújult játszótér továbbra is a legkisebbeket várja.

A Tófürdőn területe idén június 30. és július 2. között a már hagyományos SóstóFeszt idei felvonásának biztosít helyszínt.

További jó hír az Aquarius Élmény- és Parkfürdőben, hogy június 14-én, szerdán újra elindul az éjszakai fürdőzés, ahol a nyári szezon végéig minden szerdán és pénteken a már megszokott 21 órától hajnal 2 óráig várják az éjszaka szerelmeseit, üdítő ritmusok és jéghideg koktélok társaságában. Bejárat továbbra is a Hotel Barbizon felől.

Sóstó-Gyógyfürdők Zrt.

#kapcsolódó

Újabb büszkeség Nyíregyházának – Első lett a Pangea Hotel egy magas rangú pályázaton

Újabb büszkeség Nyíregyházának – Első...

Újabb büszkeség Nyíregyházának – Első lett a Pangea Hotel egy magas rangú pályázaton...

AZ EISSMANN AUTÓIPARI BESZÁLLÍTÓ CÉG BŐVÍTI NYÍREGYHÁZI GYÁRÁT

AZ EISSMANN AUTÓIPARI BESZÁLLÍTÓ CÉG...

Az államtitkár hangsúlyozta, Nyíregyháza és a Kelet-Magyarország régió az országnak...