Újra indul a Sóstói Piac

2017.06.21.
Június 21-től a Nyírvv Nonprofit Kft. és a Nyírség Turizmusáért Egyesület újra elindítja a tavaly bevezetett és a turisták körében is közkedvelt „Sóstói piacot”. A vásár része annak a garantált programsorozatnak, amelyekről a vendégek a szállodákban és az attrakcióknál tájékozódhatnak.

A NYÍRVV Nonprofit Kft. és a turisztikai vállalkozásokat összefogó egyesület, Nyíregyháza város támogatásával, az idén újra várja a helyi lakosokat és a Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőre érkező turistákat a központi parkban felállított kis piactéren.

Június 21. és augusztus 30. között, minden szerdán és szombaton 17.00 és 21.30 óra között tart nyitva a piac. Az állatparki séta vagy a nyári fürdőzés után, kellemes családi program lehet a helyi termelőket felkeresni. A gondosan válogatott saját termékek biztosítják a jó minőséget, a friss és finom ízeket. Vásárolhatnak gyümölcsöket, kézműves sajtokat, lekvárt, szörpöt, mézet, különleges házi füstölt árut. Újdonságként jelen lesznek a kézműves sütemények, és a házi rétes is különböző ízekben, illetve a zamatos gyümölcsök hűtött italok formájában. A gasztronómiai kínálat mellett ajándéktárgyak, hagyományos kézműves és iparművészeti alkotások is megtalálhatóak lesznek.

A szervezők és az árusok szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt.