Fekete Dávid nyíregyházi élményei

2016.05.30.
Fekete Dávid Nyíregyházán töltötte a gyereknapot.

- Hogy érezted magad Nyíregyházán?

- Nagyon pozitív élményekkel gazdagodtam Nyíregyházát illetően. Az emberek és a gyerekek kedvesen és aranyosan fogadtak minden műsort, illetve szerintem egy igazán jó kezdeményezés az Ezer Lámpás Éjszakája megmozdulás is. Nagyon jól éreztem magam.

- Az látszik, hogy nagyon szeret a közönség. Mi a titkod?

- Nagyon örülök neki. Szerintem a pozitív hozzáállás nagyon sokat számít. Szeretném átadni a zene iránti szeretetemet az embereknek és fontos az is, hogy a közönség érezze, hogy mennyire szeretem, amit csinálok.  

- Hogy tudsz énekelni, miközben folyamatosan táncolsz a színpadon?

- Szeretek mozogni a színpadon. Ha felmegyek, mindig próbálok beleadni száz százalékot. Igazából már hozzászoktam, nincs vele gond.

- Töltötted már a szabadidődet Nyíregyházán?

- Igen, volt már rá példa, de van még sok hely, amit ki szeretnék itt próbálni. Például nagyon híres az állatpark és szívesen sétálnék Sóstón is.

- Mit szólsz Nyíregyháza belvárosához?

- Tetszik, nagyon tetszik. Végigsétáltam mikor volt egy kis időm, nagyon igényes. Amik engem leginkább megfogtak, azok az épületek, nagyon tetszenek. Igényesen, szépen meg van csinálva az egész belvárosi rész. De sok jót hallottam Nyíregyháza többi részéről is, így biztos, hogy el fogok látogatni mindenhová.


A rendezvény előtt is készítettünk vele interjút, az alábbi linken találod:

http://www.nyiregyhaza.hu/fekete-david-varja-a-gyerekeket-a-kossuth-teren-2016-05-29

(Fotók: internet)