20 éve a turizmusban - Elismerték Tatár Anikó munkáját

2019.12.04.
20 éve a turizmusban - Elismerték Tatár Anikó munkáját

2019. november 21-én rendezte meg a Magyar Turisztikai Ügynökség az Országos Tourinform Találkozót Budapesten, a Danubius Hotel Héliában. A rendezvényen megjelenteket Dr. Guller Zoltán, az MTÜ vezérigazgatója köszöntötte.

A szakmai találkozón a résztvevők többek között a turizmus digitalizációjáról, a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központról, valamint a desztinációkban zajló fejlesztésekről hallhattak előadásokat.

Az országban jelenleg 118 Tourinform iroda működik, melyek az idei év nyarától megújult arculattal várják a vendégeket. A fejlesztések a jövőben is folytatódnak, mivel az MTÜ nagymértékben támaszkodik az irodákban folyó szakmai munkára, valamint számít az ott dolgozó munkatársak szakmai tudására, elkötelezettségére is.

Ennek egyik megerősítéseként került sor a jubiláló munkatársak köszöntésére. A Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. fenntartásában működő Tourinform Sóstógyógyfürdő irodavezetőjét, Tatár Anikót Juhász Szabolcs MTÜ igazgató köszöntötte, elismerve 20 éves szakmai munkáját.

Fotó: MTÜ

Kapcsolódó galéria