Nemzetközi programok a Mustárházban

Nemzetközi programok a Mustárházban

Nemzetközi programok a Mustárházban

Bár jelenleg még sokaknak úgy tűnhet, hogy a bezártság örökké tartani fog, a Mustárházban már a nyárra készülnek, melyek között igen sok nemzetközi program lesz.

Kiemelkedik mind közül a testvérvárosi ifjúsági találkozó, melyen a visszajelzések alapján akár több, mint 10 város is részt fog venni; Iserlohn, St. Pölten, Rzeszów, Gorlice, Bielsko-Biala, Eperjes, Szatmárnémeti, Nagybánya sőt valószínűleg Kajaani és St. Albans delegált fiataljai fogják a nyíregyházi fiatalokkal együtt keresni a választ, hogy hogyan tehetnék közösen jobbá és élhetőbbé városaikat, egyúttal közös együttműködéseket és célokat is megfogalmazva.

Az eseményen közel 200 fiatal fog részt venni, így különös színt fognak vinni a 4 nap alatt városunk életébe. Négy nemzetközi cserét is szeretnének megszervezni a Mustárházban a Diák-polgármesteri Irodával közösen olyan témákban, mint a környezetvédelem vagy az aktív állampolgárság. Az ifjúsági cserékre többek között olasz, lengyel, román, bolgár fiatalok fognak érkezni és feldolgozni a témákat a magyar, nyíregyházi fiatalokkal együtt.

Mindezek alapján is érdemes csatlakozni a Mustárház önkénteseihez vagy a Diák-polgármesteri Iroda tagjaihoz, hiszen ezekhez a nemzetközi eseményekhez minden esetben tudnak becsatornázódni azok a fiatalok, akik a Mustárház vagy DPI látókörében vannak. Ezek mellett nemzetközi tanulmányutak és közös együttműködések is várhatóak, így biztosan elmondható, hogy forró nyár elé néznek a Mustárház és DPI tagjai. Elérhetőségeik: nyiregyhazidpi@gmail.com és info@mustarhaz.hu

#kapcsolódó

Halloween party

Halloween party

Az Új Nemzedék Nyíregyházi Közösségi Tér Halloween partit tart október 31-én....

FEJEDELMI CSALÁDI NAP

FEJEDELMI CSALÁDI NAP

Bemutatókkal, koncerttel, fejedelmi ételkóstolóval várja a családokat a Jósa...