Nyíregyházán lesz Muri Enikő esküvője

Nyíregyházán lesz Muri Enikő esküvője

Augusztusban mondja ki a boldogító igent Nyíregyházán az X-Faktor második évadjának döntőse és egyben legjobb női hangja, Muri Enikő. A fiatal tehetséggel a városhoz köthető emlékeiről, terveiről és persze egy megkerülhetetlen témáról, az esküvői előkészületeiről beszélgettem...

Muri Enikõ neve 2010-ben vált igazán ismertté – az X-Faktor színpadán, ahol elkápráztatta a tehetségkutató zsûrijét, amikor elõadta Kelly Clarkson Because Of You címû dalát. A Mentorok Házánál kiesett, de 2011-ben újra jelentkezett a mûsorba, s ez alkalommal bejutott az élõ show-ba, végül pedig a tehetségkutató második helyezettje lett.

 

A LEGOPTIMÁLISABB HELYSZÍN…

 

Enikõ azt mondja, állandó tervezésben van, soha nincs megállás. Hol a színházban találja meg egy új szerep, hol az új dalain dolgozik, hol pedig sajtóeseményekre jár. Mindig, mindenhol igyekszik ott lenni, új ismeretségeket kötni. Most pedig egy újabb feladat megvalósításán dolgozik, aminek elõzménye közel egy évvel ezelõttre vezethetõ vissza, amikor egy nem mindennapi bejegyzés látott napvilágot hivatalos Facebook rajongói oldalán – a hír rövid idõn belül végigsöpört a sajtóban is.

Azóta már az is kiderült, hogy a nap nagy helyszíne ráadásul Enikõ szülõvárosa, Nyíregyháza lesz, a võfély szerepét pedig Németh Kristóf vállalta el.

– Megnéztünk több lehetõséget az országon belül, de Nyíregyházát találtuk a legszebbnek és a legoptimálisabbnak. Az elõkészületekkel nagyon jól haladunk, gyakorlatilag mindent megszerveztünk, lebeszéltünk, lefoglalóztunk. Azt szeretnénk, ha ez egy privát esküvõ lenne, a sajtót, médiát mellõzni szeretnénk érthetõ okok miatt.

 

„ÓRIÁSI LEHETÕSÉG ELÕTT ÁLLOK”

 

Enikõ elárulta, ettõl az évtõl nagyon sokat vár. Nemcsak azért, mert idén megy férjhez Nyíregyházán, hanem egy óriási lehetõség elõtt is áll, és ha az összejön, szeretné minden pillanatát kiélvezni. Errõl azonban azt mondja, még nem beszélhet. A legfontosabb célja most egy telt házas koncert, ami reméli, egyszer összejön. Az esküvõi elõkészületek miatt sok idõt tölt Nyíregyházán, gyakran hazalátogat szüleihez, rokonaihoz. Megígérte, ha bármilyen fellépése lesz városunkban, azt a hivatalos Facebook oldalán mindenképpen közölni fogja.

(Szerzõ: Bruszel Dóra)

 

„MINDEN EMLÉKEM IDE KÖT”

Enikõ Nyíregyházán született, 19 éves koráig itt is élt, itt járt iskolába, színházba, ahogy õ mondja, minden emléke a szabolcsi megyeszékhelyhez köti.

–       A Móricz Zsigmond Általános Iskolába, majd ezt követõen a Sipkay Barna Kereskedelmi Szakközépiskolába jártam kereskedelem–marketing szakra, ahol kiváló tanáraim voltak, és itt érettségiztem. A nyíregyházi Hang Szín Tanodában kezdtem el énekelni 14 éves koromban, innen indult el minden. Rengeteg énekversenyen vettem részt, kisebb-nagyobb eredményeket értem el. Azt hiszem, joggal mondhatom, hogy az X-faktoros eredményemre vagyok a legbüszkébb. Ez a mûsor lehetõségeket adott, kapukat nyitott meg számomra, és ma már színházban is dolgozom a popkarrierem építése mellett.

–        

Facebook bejegyzés 2015. május 10.

„Sziasztok!

Tudom, késõre jár az idõ, de van egy dolog, amit meg kell veletek osztanom. Ma egy éve, hogy elhatároztuk, hogy megpróbáljuk. Ma este a vacsora után hazaértünk, és a párom a gyertyafénynél letérdelt, és megkérte a kezem! Természetesen igent mondtam! Hihetetlenül boldog vagyok! Bocsánat, de ha eddig mindent megosztottam Veletek, akkor ezt miért ne osztottam volna? Szép estét Nektek!

Szeretettel, Enikõ

#kapcsolódó

60 éves Gerendás Péter

60 éves Gerendás Péter

60 éves Gerendás Péter rockzenész, gitáros. Ha mai szülinapi köszöntésére összegyűlik...

Gera és Friderika Nyíregyházán

Gera és Friderika Nyíregyházán

A sikerről őszintén - Gera és Friderika