KATUS ATTILA ÜZENT A NYÍREGYHÁZIAKNAK

KATUS ATTILA ÜZENT A NYÍREGYHÁZIAKNAK

A hideg, a kopár táj és a korai sötétedés elriasztja a rendszeresen edzőket és a kevésbé motiváltakat a sportolástól, pedig mozogni nemcsak nyáron, hanem télen is kell. Ebben, most Katus Attila is segítségre lesz, hiszen november 20-án, kedden 18:00-tól a Continental Arénában dolgozza majd át a Nyíregyháziak izmait.

Társaságban kellemesebb sportolni és izzadni is! Erre pedig most jó alkalom nyílik Nyíregyházán, hiszen a márciusi Fittvasárnap után, most egy novemberi Fittkedden tart edzést Katus Attila a Continental Arénában. A többszörös világbajnok aerobikos várhatóan alaposan megmozgatja majd a résztvevőket, és ígéretéhez híven, mindenki izomlázzal ébredhet fel másnap.

„MOTIVÁLNI IS AKAROM ŐKET”

- Idézőjelben semmi jóra ne számítsanak tőlem, hiszen garantálom majd a másnapi izomlázat- nevetett fel Katus Attila, aki hozzátette, ígéri, egy óra alatt átmozgatnak majd minden izmot a résztvevőkkel.

- Az óra első felében guggolás kombinációkkal készülök, a másodikban pedig a talajon erősítünk majd. A végén természetesen lesz egy kis nyújtás és szeretnék beszélgetni a résztvevőkkel is, aminek motiváló célja lesz. Legutóbb, mikor Nyíregyházán tartottam edzést, nagyon sokan eljöttek és remekül sikerült az óra, bízom benne, hogy ez most sem lesz másként. Aznap a nyíregyházi lesz a hatodik edzésem, de mindent bele fogok adni.

„ÚJ ARCOKKAL IS SZERETNK TALÁLKOZNI”

- Hogy mit üzenek a Nyíregyháziaknak? Remélem, sok új arccal találkozom majd és adnak egy esélyt arra, hogy megmozgassam őket. Jó zenére, együtt mozogni, higgyék el, fantasztikus érzés.

FÉL HATKOR NYITJÁK A KAPUKAT

A sztáredző BestBody alakformáló edzést tart majd, ami most is kihagyhatatlannak ígérkezik. November 20-án a Continental Arénában 17 óra 30 perctől nyitják a kapukat, 17 óra 50-től megnyitóbeszédet mond Nyíregyháza Megyei Jogú Város alpolgármestere, Jászai Menyhért, majd 18 órától kezdődik a 60 perces alakformáló edzés! Utána levezetésként életmód-tanácsadással és dedikálással várják a rendezvényen részt vevőket. Az eseményen csak nyíregyházi lakosok vehetnek részt. Számukra a belépés ingyenes, de szükség lesz a lakcímkártyájuk felmutatására.

(Szerző: Bruszel Dóra)

#kapcsolódó

RUBINT RÉKA ÚJRA NYÍREGYHÁZÁN TART EDZÉST

RUBINT RÉKA ÚJRA NYÍREGYHÁZÁN TART...

A magyar fitneszkirálynõ július 28-án a Parkfürdõbe látogat. (Megjelent a Nyíregyházi...

JÓL SZEREPELTEK A VASVÁRISOK

JÓL SZEREPELTEK A VASVÁRISOK

Hétvégén Debrecenben rendezték meg az V-VI. korcsoportos Összevont Labdajátékok...