Csirke nyárson! Próbáld ki!

Csirke nyárson! Próbáld ki!

Szoboszlai Gyula mesterszakács ötletei, ha nyárson szeretnénk csirkehúst készíteni.

Hozzávalók 4 személyre: 

60 dkg csirkemell,

pritaminpaprika (piros, zöld),

1 fej vöröshagyma,

1 fej lilahagyma,

16 db apró csiperkegomba,

só,

bors,

olívaolaj.


Elkészítés: 

A csirkemellet, a pritaminpaprikákat felkockázzuk 3x3 centiméteres kockákra. A lilahagymát, vöröshagymát cikkekre vágjuk. A felkockázott csirkemellet sózzuk, borsozzuk, kevés olívaolajjal 1 órát pihentetjük a hűtőben. Az előkészített nyersanyagokat váltakozva grillnyársra húzzuk, majd faszén fölött grillrácson 15 perc alatt készre sütjük.  


Jó étvágyat!



(Fotó:internet)

#kapcsolódó

Hátizsákkal Nyírbátorba

Hátizsákkal Nyírbátorba

Farkas Fanni a hátára vett egy hátizsákot és útnak indult. A megye számos kincset...

A SZATMÁRI SÍKSÁG EGYIK LEGRÉGEBBI TELEPÜLÉSE

A SZATMÁRI SÍKSÁG EGYIK LEGRÉGEBBI...

A Nyíregyházától 90 kilométerre fekvő Kölcse határából neolit és bronzkori...