Cézár saláta recept az Ózoontól

Cézár saláta recept az Ózoontól

Szoboszlai Gyula mesterszakács csirkehúsos cézár saláta elkészítésére biztat mindenkit. Itt a recept!

CSIRKE CÉZÁR

Hozzávalók 4 személyre:

8-8 db koktélparadicsom (sárga, piros),

2 egész pritaminpaprika,

1 kis csomag tölgyfalevél saláta,

1 csomag cézár saláta,

1 db kígyóuborka,

só,

bors ízlés szerint,

60 dkg csirkemellfilé,

kevés olívaolaj.


Elkészítés: 

A megmosott salátaleveleket összekeverjük a felezett paradicsommal, a szeletelt uborkával és a csíkozott pritaminpaprikával kevés olívaolaj hozzáadásával, majd megszórjuk az egészben sütött, szeletelt csirkemellel. Só, bors ízlés szerint, kevés lilahagyma adható még hozzá. 

Jó étvágyat!



(Fotó:Internet)


#kapcsolódó

Lógó fülű kutya

Lógó fülű kutya

Ötletes, kreatív szendvicseket készíthetsz nagyon egyszerűen. Itt találhatod...

Hol és mit együnk ebédre Nyíregyházán

Hol és mit együnk ebédre Nyíregyházán

Z. Pintye Zsolt írása a nyíregyházi vendéglátókról, amelyek ebédet kínálnak....