Zsigó Zsolt lett a digitális oktatás nagykövete

Zsigó Zsolt lett a digitális oktatás nagykövete

A digitális oktatás nagykövete – Zsigó Zsolt, a Nyíregyházi Szakképzési Centrum Bánki Donát Műszaki Technikum és Kollégium oktatója

Az IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért szakmai zsűrije idén is a MENTA konferencián jelentette be az év menedzsere, az év digitalizációs projektje, az év innovációja díjak nyerteseit, és nevezte meg 2021 digitálisoktatás-nagykövetét.

A digitális oktatás nagykövete – Zsigó Zsolt, a Nyíregyházi Szakképzési Centrum Bánki Donát Műszaki Technikum és Kollégium oktatója lett.

Zsigó Zsolt harminc éve dolgozik jelenlegi munkahelyén matematika-fizika-informatika szakos tanárként, több évtizedes tevékenysége révén a Bánki Donát Műszaki Technikum az ifjúsági innováció és műszaki fejlesztés egyik fontos bázisává válhatott Magyarország keleti régiójában. Munkamódszerének három pillérét a személyre szabott tehetséggondozás, az általános iskolai mentorprogram, illetve a fiatalok vállalkozóvá válásának segítése képezi. Ez utóbbi területen jelent segítséget a technikum általa életre keltett HUB-ja. A BánkiHUB mint középiskolai innovációs ökoszisztéma, egy hazai vállalkozással való kapcsolódást biztosító innovációs csomópont. A munkájukat nagyban segíti a NySZC Digitális Közösségi Alkotóműhely, amelynek létrehozásában nagy szerepet vállalt. Ez utóbbi két helyszín a tanulmányi versenyekre való felkészítés két fontos hazai műhelye.

Forrás: ivosz.hu

#kapcsolódó

Rátámadt a mozdonyvezetőre, amiért nem akarta elütni

Rátámadt a mozdonyvezetőre, amiért...

Egy 79 éves asszonynak kell bíróság elé állni.

Helyi hírek  Így alakul a piacok nyitvatartási rendje október 23-án Nyíregyházán

Helyi hírek Így alakul a piacok nyitvatartási...

Ezen a napon a Tokaji úti Vásártér teljes területe zárva tart.