Bill Gates lányának menyasszonyi ruhája 2021 egyik legszebbje

Bill Gates lányának menyasszonyi ruhája 2021 egyik legszebbje

Jennifer Gates egy álomszép Vera Wang darabban ment férjhez.

Múlt szombaton fogadott örök hűséget egymásnak Jennifer Gates és Nayel Nassar egy Westchester megyei farmon. A 25 éves menyasszony álomszerű ruhája már most nagyon népszerű az esküvő témával foglalkozó oldalakon. Az idei év egyik legtrendibbjének nyilvánították a valóban káprázatos Vera Wang Haute darabot.

A kültéri ceremónia miatt Jennifer egy hosszú ujjú ruhára tette le a voksát, mely elefántcsont színű csipkéből készült, s melynek A-vonala a klasszikus menyasszonyi ruhák szabásvonalát idézte. A romantikus dizájn alapját az olasz selyem, és a kézzel rávarrt francia makramé csipke adta, mely visszaköszönt a több méter hosszú fátylon is.

Vera és a csapata egyszerűen csodálatosak voltak és együtt megalkották az álomruhámat. Ő egy igazi ikon a divatiparban, igazi úttörő, aki követte álmait és nem félt későn pályát váltani. Az első találkozásunk után tudtam, hogy jó kezekben leszek.

- nyilatkozta az újdonsült feleség a Vogue magazinnak.

A lagzin Jennifer már egy másik Vera Wang kreációban táncolhatott először férjével, mely a korábbi ruháját idézte a hasonló csipkének köszönhetően. Az ara csak úgy ragyogott a vállpántos, trombitaszoknyás kreációban, melyhez frizuráját már csinos kontyba tűzte fel.

Az esküvőn egyébként együtt jelent meg az ara édesanyja és édesapja, Bill Gates és Melinda French Gates, akik nemrégiben jelentették be válásukat. Májusban közzétett közleményükben azt írták, már nem hisznek benne, hogy párként képesek tovább fejlődni, de a munkakapcsolat nem szakad meg köztük, a jövőben is együtt fognak dolgozni a céljaikért.

„Sokat gondolkoztunk a kapcsolatunkon és rengeteget gondolkoztunk, de végül meghoztuk a döntést, hogy lezárjuk a házasságunkat”

– írták Twitter-oldalaikon.

A 27 éves frigyük alatt három gyereket neveltek fel, és felépítettek egy alapítványt, amely szerte a világon hozzásegíti az embereket ahhoz, hogy egészséges életet éljenek. Közleményükben jelezték, hogy továbbra is osztoznak a misszió iránti hitben, és jótékonysági alapítványukat a jövőben is együtt fogják kezelni. Bill és Melinda Gates - leánykori nevén Melinda Franch - 1994-ben házasodtak össze. Bill Gatest sokáig a világ leggazdagabb embereként tartották számon. A Forbes magazin szerint jelenleg a negyedik leggazdagabb ember.

hiardo.hu

#kapcsolódó

Jubileumi trófeaszemle

Jubileumi trófeaszemle

Tizedik alkalommal rendezett trófeaszemlét a NYÍRERDŐ Zrt. Gúthi Erdészete....

Családi Korcsolya Oktatásra várják a gyerekeket és felnőtteket a Városi Jégpályára

Családi Korcsolya Oktatásra várják...

December 2-án,szombaton délelőtt 10.00-11.00 óra között.