Tájékoztatás - ideiglenesen bezárják az uszodát, a Júlia Fürdőt és a Hotel Fürdőház wellness részlegét

Tájékoztatás - ideiglenesen bezárják az uszodát, a Júlia Fürdőt és a Hotel Fürdőház wellness részlegét

Részletek itt!

Az NYSÜ Nyíregyházi Sportlétesítményeket Üzemeltető Kft. és a Sóstó – Gyógyfürdők Zrt. közleményeikben tájékoztatják Vendégeiket.

Az NYSÜ Nyíregyházi Sportlétesítményeket Üzemeltető Kft. tájékoztatja a partner sportegyesületeket, bérlőit és a lakosságot, hogy az Eissman Városi Sportuszoda 2022. október 06. napján 20.00 órakor ideiglenesen bezár. Az intézkedés oka, hogy a távhő szolgáltatások hődíj ára 3.703 Ft/GJ árról, 59.345,- Ft/GJ árra emelkedett, mely a bérleti díjak és belépőjegyek megemelésével sem kigazdálkodható.
A Nyíregyházi Sportcentrum Nonprofit Kft-vel, mint Kiemelt Vidéki Sportszervezettel szorosan együttműködve már augusztustól folynak az egyeztetések a Sportért Felelős Államtitkársággal egy esetleges részleges nyitva tartás finanszírozásáról.
Társaságunk mindent megtesz annak érdekében, hogy a sportszakmai munka tovább folytatódhasson és egyúttal kéri a sportvezetők, a szülők és a lakosság türelmét, megértését!
Tisztelettel
NYSÜ Nyíregyházi Sportlétesítményeket Üzemeltető Kft.

A Sóstó – Gyógyfürdők Zrt. tájékoztatja tisztelt Vendégeit, hogy a nyíregyházi Júlia Fürdőt, valamint a Hotel Fürdőház wellness részlegét Társaságunk 2022. október 10-től az energiaárak drasztikus emelkedése miatt átmenetileg, határozatlan időre üzemen kívül helyezi.

A 2022. október 01-től a vállalati szintű felhasználás során érvényes gázár a korábbiakhoz képest közel hétszeresére, a távhő szolgáltatások hődíj ára 3.703 Ft/GJ árról, 59.345, - Ft/GJ árra emelkedett, a villamos energia ára pedig az előző évihez képest közel négyszeresére emelkedett. A villamos energiához kapcsolódó rendszerhasználati díjak is jelentősen emelkedtek, az őszi-téli fűtési szezonhoz közeledve a megemelkedett költségek a kiadások olyan drasztikus mértékű megemelkedését eredményezik, amit a működés során nem lehetséges kigazdálkodni, így a Társaság működőképességének megőrzése céljából a fent leírt intézkedéseket kényszerülünk elvégezni.
A Tulajdonos Önkormányzattal egyeztetve Társaságunk célja, hogy a nyíregyházi lakosoknak, valamint a Nyíregyházára érkező látogatóknak legyen lehetőségük fürdő- és gyógyszolgáltatás igénybevételére, így az Aquarius Élményfürdő, valamint az Aquarius Fürdőgyógyászat meghatározatlan ideig, de továbbra is fogadja Vendégeit.
A Júlia Fürdőben, valamint a Hotel Fürdőházban előre megvásárolt jegyek, ajándékutalványok és 10-, valamint 15 alkalmas bérletek az Aquarius Élményfürdő nyitvatartási idejében, a jegyek, ajándékutalványok és bérletek érvényességi ideje szerint felhasználhatók.
A Júlia Fürdőben előre megváltott úszóbérletek az Aquarius Élményfürdő nyitvatartási idejében alkalmanként plusz 1.000 Ft belépődíj megfizetése mellett használhatók fel fürdőszolgáltatás igénybevételének céljából, avagy a bérlet Tulajdonosának kérésére a még fel nem használt alkalmak arányos díját Társaságunk székhelyén, a 4431, Nyíregyháza, Szódaház utca 18 sz. alatt, hétfőtől – péntekig, 08.00 – 15.30 óra között visszatérítjük.
Vendégeink szíves megértését kérjük.
Sóstó – Gyógyfürdők Zrt.

#kapcsolódó

Hatalmas fordulatot hoz az időjárás

Hatalmas fordulatot hoz az időjárás

A szeles hétkezdet után megnyugszik időjárásunk, szerdától melegedés jön, idén...

Lerakódott égéstermék gyulladt meg

Lerakódott égéstermék gyulladt meg

A katasztrófavédelem tájékoztatása.