Ha vakáció, akkor irány Szigliget! - A táborozók második turnusának élménybeszámolója

Ha vakáció, akkor irány Szigliget! - A táborozók második turnusának élménybeszámolója

Idén is minden Jókais gyermek nagyon nagy izgalommal várta a tábort, ám nem csak ők, hiszen ebben az évben csatlakozott hozzánk néhány Kazinczy-s tanuló is.

És igen! Vasárnap, amikor megérkeztünk izgatottan foglalta el minden tanuló a szobáját és közben már az első balatoni csobbanásra készültek. Vacsoráig a strand adta lehetőségeket használtuk ki.

Hétfőn a Sárvári Élmény és Gyógyfürdő kényelmét élvezhettük. Ott töltöttük az egész napot, amely rendkívül izgalmas és élmény dús volt a gyermekek számára. Szerencsére az időjárás is tökéletes volt!

nyiregyhaza.hu

Kedden délelőtt Tapolcára látogattunk, ahol megnéztük a tavasbarlangot és környékét. Rengeteg új információval ismerkedhettek meg a gyerekek, és az evezés is szórakoztató volt mindenki számára.

nyiregyhaza.hu

Sajnos délután eleredt az eső így a nap hátralévő részét a táborban töltöttük, ahol a gyermekek beszélgettek, csocsóztak, kártyáztak, ping-pongoztak.

Szerdán délelőtt felfedeztük Szigligetet. Lankás kis erdei utakon kalandoztunk, aztán a kikötőhöz is elsétáltunk. Ezt követően egy rendkívül izgalmas lovagi játékot nézhettünk meg Sümegen!

Csütörtökön a Szigligeti várat vehették birtokukba a két iskola tanulói, ahol egy interaktív solymász bemutató részesei is lehettek. Délután a Balaton hűs vizét élvezhettük.

nyiregyhaza.hu

Péntek! Indulás haza! Nehézkes felkelés és pakolás. Készülődés közben a gyermekek csak azt mormolták: „Miért nem lehet maradni?” „Ne menjünk még haza!” – ezek a mondatok önmagukért beszélnek.

nyiregyhaza.hu

A kiválóan szervezett programoknak köszönhetően nagyon jól érezte magát mindenki. Köszönjük a lehetőséget, jövőre is szívesen táborozunk Szigligeten!

#kapcsolódó

Kedvezményes belépő az őszi szünetben a Nyíregyházi Állatparkban

Kedvezményes belépő az őszi szünetben...

Egy jó kikapcsolódási lehetőség ebben a szép őszi időben.

Vadonatúj csarnokot épít az Euro Madura, Épületgépészeti Kivitelező és Mérnöki Kft.!

Vadonatúj csarnokot épít az Euro Madura,...

Jelentős előrelépést tett és fontos mérföldkőhöz érkezett az Euro Madura, Épületgépészeti...