Nincs nyár Szigliget nélkül! Kodály és Herman újra együtt!

Nincs nyár Szigliget nélkül! Kodály és Herman újra együtt!

Élménybeszámoló

Nagy izgalommal és boldogsággal vártuk, hogy buszra szállhassunk. Az idén is a Nyíregyházi Bem József Általános Iskola Herman Ottó Tagintézmény tanulóival együtt (akárcsak tavaly) indultunk útnak. A nagyon szép és kényelmes buszokat két kedves, nagyon jó fej, gyermekbarát buszsofőr bácsi vezette, akik az egész hét során nagyon vigyáztak a biztonságunkra az utakon.

Szigligeten, a buszokról leszállva és az erdőn keresztül megközelítve a tábort elöntött bennünket az a jól eső, izgatott érzés, hogy de jó újra itt! Voltak, akik még először jöttek erre a csoda helyre, de sokan már ismerősként foglalhattuk el szobáinkat. Sokan észrevettük, hogy a kis házikók szép új cserép borítást kaptak.

A színes, izgalmas és tuti jó programokért Nóra néni (Dr. Hudákné Fábián Nóra) volt nekünk a biztosíték. Nagyon vártuk a sárvári élményfürdőzést, a Tapolcai- tavas barlangot, csodálattal néztük a solymász bemutatót a Szigligeti Vár „megszállása” után, de legeslegjobban a Sümegi Vár Történelmi Lovagi Tornáját vártuk. Imádtuk. A nagyon színvonalas, látványos lovas bemutatót tátott szájjal figyeltük és hatalmas vastapssal, ovációval köszöntük meg. Néhány szerencsés lány még virágot is kaphatott az igazi lovagoktól.  Nagyon szépen köszönjük Nóra néninek a szuper jó szervezést. Köszönjük, hogy mindig van valami újdonság, valami szépség, játékosság, valami tanulságos, valami izgalmas… és még sorolhatnám. Köszönjük, hogy mindig mindenben segített és megpróbált a kedvünkben járni.

Köszönjük a finom ételeket illetve a gondnok bácsiéknak is nagy köszönet, hiszen mindig mindenben a segítségünkre voltak.

Ami bearanyozta a napjainkat az a csodálatos Balaton, amiben mindennap fürdőzhettünk, a ping-pong bajnokság, a közös röplabdázás, focizás, kártyázás, csocsózás, az ebédlőben spontán kialakult zenés-táncos „mulatság” és a mindent elsöprő éjszakai fürdőzés. Mindezt köszönjük kísérő tanárainknak: Marcsi néninek, Rita néninek, Viki néninek, Balázs bácsinak és az orosi iskola két kísérő pedagógusának, Ildikó néninek és Gergely bácsinak. Köszönjük a sok beszélgetést, törődést, ápolást, a sok-sok viccet, mókát, kacagást, de főleg azt, hogy mindig vigyáztak ránk (még éjjel is!).

Új barátokkal és újabb csodás élményekkel hazatérve gondolunk vissza szeretettel az elmúlt napokra és hálásan köszönjük a Kodályos és a Hermanos társakkal együtt, hogy újra részesei lehettünk egy ilyen fantasztikus hétnek. Reméljük jövőre is találkozunk!

NYÍRVV  Nonprofit Kft.

#kapcsolódó

Állati jó programokkal vár a Nyíregyházi Állatpark mindenkit  2023 október 4-én szerdán, az Állatok Világnapján!

Állati jó programokkal vár a Nyíregyházi...

Az Állatok Világnapját minden évben október 4-én, Assisi Szent Ferenc napján...

Újabb sportsikerek

Újabb sportsikerek

A Magyar Tűzoltósport Egyesület több tagja is részt vett a FireFit olaszországi...