Hivatalos tájékoztatás érkezett a „Nyíregyháza, Nagykörút délnyugati szakasz négysávosítása” elnevezésű beruházásról

Hivatalos tájékoztatás érkezett a „Nyíregyháza, Nagykörút délnyugati szakasz négysávosítása” elnevezésű beruházásról

Tájékoztatják a beruházás környezetében lakókat és az arra közlekedőket, hogy a Nyíregyháza Nagykörút délnyugati szakasz négysávosítása projekt kivitelezése kapcsán az alábbi forgalomkorlátozások várhatóak a közeljövőben:

  • A Szarvas utcán a jelzőlámpás forgalomirányítás megszűnt, viszont a többi, jelenleg is fennálló forgalomkorlátozás továbbra is érvényben maradt.
  • Folytatódnak a Debreceni út - Váci Mihály út kivitelezési munkálatai az alábbiak szerint: jelenleg a Váci Mihály út középszigetének építése és a kereszteződésben a csapadékvíz csatorna átépítése, illetve a Debreceni út önkormányzati ágán a buszöböl kialakítása zajlik.
  • A következő ütemben folytatódnak a kereszteződésben a csapadékvíz csatornaépítés munkálatai, a járdaszigetek átépítése, illetve a Debreceni úti felüljáró másik oldalának átépítése.
  • A főpálya 0+000-0+450 kilométer szelvény közötti szakaszán elkészült a csapadékvíz elvezetés, jelenleg a pályaszerkezet építését végzik, amelyet a szegélyépítési és aszfaltozási munkák követnek.
  • A Debreceni út, Simai út, Állomás felől érkező forgalmat jelenleg jelzőlámpa irányítja. A következő ütemben új forgalomkorlátozás várható a megépített fő pálya jobb oldalán való átvezetéssel, a forgalmat jelzőlámpa irányítja.
  • Folytatódnak a Simai út aszfaltozási munkái.
  • Az Almatároló bejárata a végleges új helyére kerül.
  • Állomástérnél új forgalmi terelés várható.

Tekintettel arra, hogy a projekt szinte teljes területén folyik a kivitelezési munka, kérik az arra közlekedőket, hogy az ideiglenesen bevezetett forgalomkorlátozás jelzéseit szíveskedjenek betartani!

forrás: Építési és Közlekedési Minisztérium

#kapcsolódó

A Magyar Tudomány Napja – Kitüntetések a Nyíregyházi Egyetemen

A Magyar Tudomány Napja – Kitüntetések...

2003 óta ünnepeljük hazánkban a Magyar Tudomány Napját, vagyis azt, hogy gróf...

A hétfőre vezényelt autóbusz-vezetők 56 százaléka nem vette fel a munkát a SZAKSZ által szervezett sztrájk második napján

A hétfőre vezényelt autóbusz-vezetők...

A Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet 2024. január 28-ára és 29-ére...