Budapesten lépett fel a Mandala Dalszínház

Budapesten lépett fel a Mandala Dalszínház

Nemrégiben Budapesten, a RaM Colosseum színpadán lépett fel a Mandala Dalszínház, ahol a nagy sikerű Charley nénje darabot adták elő.

A nézőtéren a zeneszerző, Aldobolyi Nagy György, illetve Bolba Tamás hangszerelő is jelen volt, akik méltatták az előadást. A Mandala társulata számára ez egy színháztörténeti pillanat volt, mely lendületet adott a folytatáshoz. Kérdésünkre Bódis Gábor ügyvezető elmondta, már a Mandala Nyár programjain dolgoznak.

Különleges élményben volt része a napokban a Mandala Dalszínház társulatának. A RaM-ArT Színház színpadán adták elő a Charley nénje darabot, ahova a zeneszerzőt, Aldobolyi Nagy Györgyöt is meghívták.

„Egyrészt a közönségnek is nagyon tetszett az előadás, másrészt pedig az előadás végén Gábor megszólította mindkét szerzőt. Őket a közönség álló ovációval és tapssal fogadta. Ez nagyon megható volt, feldobott minket. Az előadás után hátra jött hozzánk mindkét szerző, szép megható beszédet tartottak, amitől mindenkinek párás lett a szemüvege a háttérben” – mondta el Kovács Attila, a Mandala Dalszínház színművésze.

A Mandala Dalszínház egyik legsikeresebben futó projektje évek óta a Mandala Nyár. Megvalósításához a társulat tavaly két évre pályázott, így nem titok, hogy idén is számíthatunk a sokakat megszólító programra.

„Nagyon jól állunk a szervezéssel. Év eleje van, február közepére – ha nem is a teljeset –, de a fontosabb programelemeket meg tudjuk hirdetni. Csak néhány színháznevet mondanék: a Vidám Színpad egy kiváló musical vígjátékkal fog érkezni júliusban, augusztusban a Turay Ida Színház, lesz egy tematikus operettgála. Oszvald Marika, Kautzky Armand, Vándor Éva, Mikó István, Gazdag Tibor – csak hogy néhány nevet említsek a vendégprodukciók művészei közül. A Mandala Dalszínház is készül egy újdonsággal, a Miniszter félrelépet fogjuk újból bemutatni. Úgy éreztük, hogy újból elő kell vennünk ezt a kiváló darabot” – nyilatkozta Bódis Gábor, a Mandala Dalszínház ügyvezető-elnöke.

Az idei Mandala Nyáron újdonság lesz, hogy a jegyek helyre fognak szólni, így közvetlenül a jegyvásárlás pillanatában lehet kiválasztani az ülőhelyet. A részletes programot várhatóan február második felében fogják ismertetni. Bódis Gábor kiemelte, érdemes a Mandala Dalszínház közösségi médiafelületeit figyelemmel kísérni, a naprakész információkért.

#kapcsolódó

Óvodásokat vár élményekben gazdag, játékos farsangi versengésre a Bem iskola

Óvodásokat vár élményekben gazdag,...

2023. február 3-án pénteken,10 órától.

AngolOvi a Bemben

AngolOvi a Bemben

Minden érdeklődőt szeretettel vár a Bem!