Révész Bálint lett Nyíregyháza legújabb díszpolgára!

Révész Bálint lett Nyíregyháza legújabb díszpolgára!

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlése kimagasló tevékenységéért, megbecsülése és tisztelete jeléül Révész Bálint részére a „Nyíregyháza Város Díszpolgára” címet adományozott.

Révész Bálint Magyarország egyik legjelentősebb logisztikai és szállítmányozási nagyvállalatának tulajdonosa. Egyik alapvállalata, a Lerton Trans Kft. pedig nyíregyházi székhelyű, így közvetlenül is hozzájárul a munkahelyteremtéshez és a város gazdasági fejlődéséhez.

Aktívan támogatja a sport, a kulturális és a közösségi kezdeményezéseket is. Jelenleg az első osztályban játszó futball klub, a Nyíregyháza Spartacus tulajdonosa. Ehhez a családhoz tartozik a Bozsik Labdarúgó Akadémia, valamint különálló szakágként, a Spartacus Torna Club is, a két utánpótlás nevelő intézmény pedig közel 500 gyermeknek teremt sportolási lehetőséget a szabolcsi vármegyeszékhelyen.

A legújíabb díszpolgár a technikai sportok megszállott rajongója is. 2019-ben megalapította a Révész Racing Kft-t., melyhez Kiss Norbert, akkor kétszeres Európa Bajnok kamionversenyzőt szerződtette pilótának. Mára ebből is sikertörténet lett. Kiss Norbert megszerezte a harmadik, negyedik és az ötödik Európa-Bajnoki címet, miközben a csapat 2021-ben, 2022-ben és 2023-ban szintén Európa Bajnok lett. Emellett elnyerték az összes egyéb megszerezhető díjat is, melyet ebben a sportágban kiosztottak, úgy, mint például a Pilóták Pilótája, valamint az Év Szerelőcsapata elismeréseket is. 2024-ben a sikertörténet folytatódik, hiszen készül a csapat az idei címvédésre mind az egyéni, mind pedig a csapat Európa Bajnokságban.

Révész Bálint egyaránt hozzájárul a város gazdasági fejlődéséhez, a helyi futball sikeréhez, a gyerekek sportra neveléséhez, valamint városunk jó hírnevének öregbítéséhez, ezért méltán érdemelte ki Nyíregyháza Város Díszpolgára kitüntetést.

nyiregyhaza.hu

#kapcsolódó

Mutatunk hét egzotikus gyümölcsöt, amikkel télen is pótolhatjuk a vitaminbevitelünket

Mutatunk hét egzotikus gyümölcsöt,...

A hideg idő beköszöntével egyre kevésbé kívánjuk a nyers, friss gyümölcsöket,...

A tervek szerint a héten nyit a Városi Jégpálya!

A tervek szerint a héten nyit a Városi...

November 12-én, pénteken a tervek szerint újra várja majd a korcsolyázás szerelmeseit...