Ma kezdődik a hét legvidámabb hete, mutatjuk a mai programokat!

Ma kezdődik a hét legvidámabb hete, mutatjuk a mai programokat!

Hivatalosan 18.30-kor veszi kezdetét, azonban a mutatványosok már délután öt órától megjelennek a Kossuth téren.

19.00 órától a nagyszínpadon a Nox lép fel, ezzel párhuzamosan pedig a kőszínházban is elkezdődik a versenyprogram a Szívhang című előadással, amiben olyan ismert nevek szerepelnek, mint Szulák Andrea, Epres Attila, Györgyi Anna, és Sajgál Erika. A Kossuth téren 20.30 kezdődik a második koncert, amelyet a Firkin biztosít. 22.00-től a Vidor kisszínpadát Gulyás Attila és Kazár Tici foglalja el, 23.00-tól pedig Dj. Németi biztosítja kellemes hangulatot a Vidor kertben.

Tudta, hogy a nyíregyháziak „Pusija”, Puskás Tivadar lesz a Vidor zsűri elnöke? Ha nem tudta, láthatja is a remek művészt, hiszen este 18.30-tól Novák Irén, helyettes államtitkár (Kulturális és Innovációs Minisztérium), Kovács Ferenc polgármester, Bárány László. a Master Good cégcsoport alapítója, valamint Kirják Róbert a színház direktora társaságában részt vesz a megnyitó ünnepségen.       

Aztán érkezik a NOX!

A 2000-es évek egyik legnagyobb és legsikeresebb ikonikus zenekara, a pop-rock műfaját a népzenével zseniálisan ötvöző NOX visszatért, és egy különleges, látványos koncerttel lép először a VIDOR Fesztivál közönsége elé. Bűvölet című lemezükkel elnyerték az év hazai albuma díjat, a Ragyogás lemez Fonogram-díjas lett, több ízben is megválasztották őket az év zenekarának, a 2005-ös Eurovíziós Dalfesztiválon pedig ők képviselték Magyarországot. A táncosokkal tarkított és a produkcióra oly jellemző végtelenül energikus, és grandiózus koncerten az olyan fülbemászó slágerek is megszólalnak, mint a Százszor ölelj még, a Szeretem vagy a Forogj világ, de a legújabb Főnix című lemezükről is elhozzák a közönség kedvenceit.

A koncert időpontja: 2024. augusztus 23. (péntek) 19.00 Kossuth tér, Nagyszínpad

19.00 Szívhang a kőszínházban a Rózsavölgyi Szalon Arts & Café előadásában!

Hédi, Abigél és Bori barátnők. Évtizedekkel ezelőtt évfolyamtársak voltak az egyetemen, azóta sok minden történt velük, de barátságuk töretlen. Havonta könyvklubot tartanak, most éppen a Bovaryné a téma. A regényhez való viszonyukat erősen befolyásolja aktuális élethelyzetük: Hédi egy csúnya válás után próbálja összeszedni magát, Abigél képtelen az elköteleződésre, Bori házassága viszont tökéletes. Legalábbis annak tűnik, amíg fel nem bukkan Andris, a volt csoporttárs... Régi sérelmek, elszalasztott lehetőségek, félreértések, vágyak és indulatok kavarognak. Mihez kell nagyobb bátorság? Nemet vagy igent mondani a szerelemre? Szórakoztató és érzelmes történet, avagy ötven után is van élet.

20.30 Hallott már a Firkinről?

A Fonogram-díjas Firkin 2008-ban alakult, kelta punkmuzsikát játszó magyar jumpin' punkzenekar, mely 15 év alatt 17 országban több mint 700 önálló koncertet adott. A nemzetközi szinten is kedvelt együttes koncertjei igazi örömünnepek, nagy bulihangulattal, minőségi zenéléssel. A 2018-as lemez (We Are The Ones) több helyen is bekerült a nemzetközi TOP 10 listákba, a Folk’n’Rock (USA) szerkesztői véleménye alapján pedig ez lett az Év Legjobb Albuma.

A koncert időpontja: 2024. augusztus 23. (péntek) 20.30 Kossuth tér, Nagyszínpad

22.00 Gulyás Attila és Kazár Tici közös zenekaros koncertje a kisszínpadon!

Gulyás Attila, a Móricz Zsigmond Színház színművésze és Kazár Tici közös, zenekaros koncertje, ahol a pörgős éjszakai bulit jól ismert régi és napjaink zenei hangulatával garantáljuk!

23.00 Maradjunk a Vidor kertben, mert jön DJ. Németi, aki több évtizede Kelet-Magyarország ikonikus lemezlovasa.

#kapcsolódó

Nehezen adja magát a tavasz

Nehezen adja magát a tavasz

Frontok színesítik napjainkat, továbbra sem várható zavartalan, tavaszias időjárás.

Mutatjuk, hogyan igényelhettek új diákigazolványt, ha most kezditek az egyetemet

Mutatjuk, hogyan igényelhettek új diákigazolványt,...

Egy hónap és kezdődik az egyetem, ami a gólyáknak az első hetekben még biztos...