SUNSHINE ANGYAL A KOSSUTH TÉREN

SUNSHINE ANGYAL A KOSSUTH TÉREN

December 22-én, pénteken délután 15 órakor leszáll a Sunshine Angyal Nyíregyházán, a Kossuth térre. Vagyis csak leszállna, ha bírná azt a rengeteg ajándékot, melyet a 99,4 Sunshine FM helyi cégek és vállalkozók támogatásával ad öt családnak.

Az ajándékok nagy részét a délelőtt folyamán szállítjuk el a kiválasztott családoknak, délután egy jelképes átadást tartunk a Kossuth téren a karácsonyfa mellett.

Mint ismert, hetek óta érkeztek a levelek a Sunshine Angyalhoz, főleg rászoruló gyerekektől, akik megírták, hogy mire vágynának leginkább az ünnepen.

A szívszorító levelek közül nagyon nehéz volt kiválasztani azokat, akik kívánságát teljesíteni tudja a 99,4 Sunshine Fm. Nyíregyháza vezető rádiója mellé állt több helyi vállalkozás is, akikkel megvalósíthatjuk a gyerekek vágyát, beszerezhettük az általuk kért használati tárgyakat, konyhai eszközöket, elektromos berendezéseket. Az ajándék átadásra egy jótékonysági ételosztás keretében kerül sor a Kossuth téren, ahol a dr. Ali Tarek, a Marci Menübirodalma, az Országos Örömsüti Nyíregyháza és Környéke Csoport és még számos felajánló összefogásával, a 99,4 Sunshine FM csapata kínálja a rászorulókat étellel, süteménnyel és finomságokkal, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy szebb legyen az ünnep az ő számukra is.

Az ételosztás december 22-én, pénteken 14 és 18 óra között lesz.

 

Az ajándékok megvásárlásához nagyon sok cég csatlakozott, akiknek köszönjük a felajánlást:

Alfi-ker, Mada-hús, KerékpárGuru, HolaAmigos, a nyíregyházi piac árusai, dr. Zsíros Zsolt és még számos felajánló

#kapcsolódó

Ezeken a szombatokon kell dolgozni és iskolába menni

Ezeken a szombatokon kell dolgozni...

Hamarosan itt az őszi, majd a téli szünet, de addig lesz még pár szombat, amit...