Nagy Krisztián felépült

Nagy Krisztián felépült

NAGY KRISZTIÁN ÚJRA AZ X-FAKTOR SZÍNPADÁRA VÁGYIK

A 2017-es X-Faktor elsõ élõ adása elõtt derült ki, hogy Radics Gigi mentoráltja, a nyíregyházi születésû Nagy Krisztián végül önszántából feladta a versenyt. A napokban azonban az énekes szerkesztõségünk ajtajánál csengetett és közölte a jó hírt: már jól van és elõbb vagy utóbb, de vissza fog térni a tehetségkutató színpadára.


Az egyik népszerû kereskedelmi csatorna tehetségkutató mûsorának háza tája az utóbbi két évben nem volt mentes a meghökkentõ bejelentésektõl, amelyek aztán bulvárhírek tucatjait szülték. 2016-ban a mûsor készítõi kizárták Petics Kristófot és helyére Mata Ricsi lépett be, tavaly pedig a nyíregyházi születésû Nagy Krisztián adta fel a versenyt, a hírek szerint azért, mert nem bírta az X-Faktor terheit. Ezt azonban szerkesztõségünknek õ maga cáfolta.

 

HATALMAS LEHETÕSÉG VOLT

 

– A válogatók során eljutottam egy bizonyos pontig, amikor ugyan még próbáltam saját magamat motiválni, és bizonygattam, hogy tetszeni fogok a nézõknek és a mentoroknak is, de végül fel kellett adnom a versenyt. Nem tudtam feldolgozni az élményeimet, amelyek a tehetségkutatótól teljesen függetlenül értek. Beteg lettem, gyógyszereket kellett szednem, hogy helyre tudjam tenni magam. Rengeteget szenvedtem, amikor hazajöttem, de az egészségem mindennél fontosabb volt. Sokat sírtam, gyötrõdtem. Hatalmas lehetõség lett volna számomra az X-Faktor, de úgy érzem, soha semmi nem késõ.

 

ÚTON-ÚTFÉLEN MEGÁLLÍTJÁK

 

– Most próbálok egyrõl a kettõre lépni. Hihetetlen, hogy még mindig folyamatosan megállítanak az emberek az utcán, hogy énekeljek nekik, na meg biztatnak, hogy ne adjam fel. A verseny óta volt már egy fellépésem, fantasztikus érzéssel töltött el, hogy újra színpadra állhattam. A következõ február 24-én lesz, ráadásul itt, Nyíregyházán.

 

„VISSZA FOGOK TÉRNI”

 

– Rengeteg idõt töltök szülõvárosomban, Nyíregyházán. Gyönyörû hely, szeretnék ide beköltözni és élni az utamba kerülõ lehetõségekkel. Cikáznak a fejemben a gondolatok, hogy mit fogok csinálni a jövõben. Sajnálom Radics Gigit, a mentoromat, hogy nem tudtam neki bizonyítani, ki is valójában Nagy Krisztián. Nem ismerhette meg a lelkem legbelsõ énjét, de elõbb-utóbb vissza fogok térni az X-Faktor színpadára, sõt! Idén újra jelentkezek, mert meg szeretném mutatni, hogy mire vagyok képes.



(Szerzõ: Bruszel Dóra)

fotó:internet

#kapcsolódó

Holland sztár DJ Nyíregyházán

Holland sztár DJ Nyíregyházán

Hogy ki az? Kattints és megtudod!

Visszahúz a szívem Nyíregyházára - Rákász Gergely

Visszahúz a szívem Nyíregyházára -...

Komolyzene és street dance? Hogy találkozhat ez a két, egymástól teljesen különálló...