„POPTÓL A ROCKIG MINDEN JÖHET” – BESZÉLGETÉS AZ INCOMPLETE KÉT TAGJÁVAL

„POPTÓL A ROCKIG MINDEN JÖHET” – BESZÉLGETÉS AZ INCOMPLETE KÉT TAGJÁVAL

A nyíregyházi Arany János Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium szinte minden évfolyama telis-tele van zenei tehetségekkel, számos zenekar alakult már iskolai berkeken belül. Így van ez az Incomplete formációval is, melynek tagjai: Medve Nóra (ének), Tóth Virág (ének), Tóth Gabriella (ének), Kozma László (basszusgitár), Kalenda Péter (dob), Lamos Balázs (szólógitár), valamint a csapat lelke, Kalenda Mihály (ritmusgitár) a nyíregyházi iskola kedvenc fizikatanára és már-már „zenei menedzsere”. Az Incomplete tagjai folyamatosan bővültek az idők során, és a klasszikus rocktól, a hard rockon át metal és pop slágereket is játszanak.

A nyíregyházi Arany János Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium végzős diákja, Kalenda Péter (18) két évvel ezelőtt szeretett bele a dobolásba, tőle indult a zenekar alapításának ötlete. – Néhány évvel ezelőtt Kozma László barátom elkezdett gitározni, majd én is belevágtam a dobolásba, egy nyáron pedig édesapámmal, Kalenda Mihállyal és még egy barátommal, Lamos Balázzsal együtt elkezdtünk zenélni. Ezután csatlakozott hozzánk új évfolyamtársunk, Tóth Virág, illetve az olaszországi cserediákságból hazatért Medve Nóri. Az első komolyabb fellépésünk a Barbizonban volt, és már iskolánkban is számtalan alkalommal bizonyíthattunk – mesélte a tehetséges dobos.

 

(A képen balról jobbra: Kalenda Péter, Medve Nóra, Lamos Balázs, Tóth Virág, Kozma László, Tóth Gabriella, Kalenda Mihály)

 

SOKSZÍNŰ EGYÉNISÉGEK

 

Tóth Gabriella (18) folyamatosan figyelemmel kísérte a csapat alakulását, és idén úgy döntött, hogy a két énekes leányzó mellé ő is csatlakozik. Mind a hárman más és más stílusban énekelnek, így nincs rivalizálás közöttük. – Zenész családból származom, így nem volt kérdés, hogy egyszer közel kerülök ehhez a világhoz. A hard rock és a metal stílusok állnak hozzám a legközelebb, talán ezért egészítem ki igazán jól a csapatot – avatott be a fiatal lány, aki azt is elárulta, legközelebbi fellépésükön Metallica, Green Day, Bon Jovi, AC/DC, Pink és Hooligans slágereket dolgoznak majd fel.

 

Ne hagyjátok ki az Incomplete fergetegesnek ígérkező koncertjét november 25-én 21 órától a Szmog Rock Music Pubban!

 

 

Farkas Fanni

Fotók: Internet

#kapcsolódó

Palacsinta volt a jutalom

Palacsinta volt a jutalom

A Nyíregyházi Arany János Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium diákjai...