Tekerd! kiállítás a Múzeumok Éjszakáján

Tekerd! kiállítás a Múzeumok Éjszakáján

Beszámoló a tekerd! csoport következő kiállításairól! Le ne maradj róla!

"2016 végén felmerült egy kiállítás lehetősége a Magyar Nemzeti Galériában. A részletek pontosításáért 2017 márciusában Budapestre utaztunk, és megegyeztünk a program időpontjában. Áprilisban újra meglátogattuk a Nemzeti Galériát, de most tárlatlátogatáson voltunk. Legközelebb június 24-én megyünk újra, mivel a Múzeumok Éjszakáján lesz kiállításunk a LEGO Helyi Közösségi Szerepvállalás programjának keretében.


Nem tematikus kiállítással készülünk, hanem szeretnénk az általunk kigondolt különböző építési megoldásokat bemutatni. A képeink keresztmetszetét adják az eddigi tevékenységünknek: vannak közöttük feldolgozások, közös munkák az eredeti alkotókkal, illetve teljesen saját tervezések és építések is. Több programmal készülünk, és terveink szerint a látogatók közösen megépítik a Nemzeti Galéria egy fontos alkotását.



A tavalyi év után, az idei Múzeumok Éjszakájára is kiállítással készülünk a nyíregyházi Jósa András Múzeumba. Ennek témája szorosan kapcsolódik Kertész Sándor képregény kutató előadásához a Múzeum Dísztermében. - írta szerkesztőségünknek a tekerd! csoport."

#kapcsolódó

ELKÉSZÜLT MAGYARORSZÁG ÚJ IMÁZSFILMJE -NEKED TETSZIK?

ELKÉSZÜLT MAGYARORSZÁG ÚJ IMÁZSFILMJE...

A csodák országaként titulálják Magyarországot az imázsfilmünkben.

Inczédys büszkeség

Inczédys büszkeség

Tűzoltó lett az egykori inczédys diákból.