Like 3, hamarosan elődöntő

Like 3, hamarosan elődöntő

Lezárult a nevezési határidő a Like 3 elnevezésű nyíregyházi tehetségkutató versenybe. A Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Nyírség Turizmusáért Egyesület és a Váci Mihály Kulturális Központ közös szervezésében létrehozott versenyre két kategóriába lehetett nevezni ének és tánc kategóriába. Összesen 47 nevezés érkezett be.

Harmadik alkalommal rendezik meg a Like nyíregyházi tehetségkutató versenyt. A versenyzők tánc és ének kategóriában, ezeken belül ifjúsági és felnőtt korosztályban jelentkezhettek. Az ifjúsági korosztály 10-16 éveseknek, még a felnőtt kategória 17-25 éveseknek szól. A nevezők többségében a könnyedebb műfajokat részsítették előnyben az ének és a tánc kategóriában egyaránt, de az utóbbinál lesz néptánc és társastánc is. Idén az előválogató után egyből a döntő fog következni, hogy hányan juthatnak tovább az előválogatóból a döntőbe, azt előre még nem lehet tudni.

Nagy nevek a zsűriben


– Igyekeztünk olyan zsűrit összeállítani, akik valóban szakemberekből állnak. Itt lesz Horváth Mari színművész, Puskás Bernadett a Vasvári Pál Gimnázium ének tanára, Miskolcról érkezik F. Lőrincz Krisztina a Grand Dance táncstúdió vezetője, vagy említhetném Zentai Editet, akit sokan ismernek mint előadóművészt és mint rádiós személyiséget, de a Művészeti Szakgimnázium igazgatóhelyettes asszonya, Szilágyi Zsoltné is ott fog ülni a zsűriben – mondta el Lázár István a Váci Mihály Kulturális Központ közművelődési szakembere.


Az előválogató október 21-én, szombaton lesz megtartva a Váci Mihály Kulturális Központban, a döntőre pedig december 2-án kerül sor. A díjazottak értékes nyereményekkel gazdagodnak és természetesen sok fellépés lehetőség és népszerűség is vár rájuk.

#kapcsolódó

ELÉGEDETTEK VOLTAK A MAGYAR ÉRETTSÉGIVEL A DIÁKOK

ELÉGEDETTEK VOLTAK A MAGYAR ÉRETTSÉGIVEL...

Petőfi kötettel kapcsolatos interjú szövegértésként, emellett pedig Radnóti...

Sokszínű iskola a sokszínű Olaszországban

Sokszínű iskola a sokszínű Olaszországban

A wesselényis diákok szakmai gyakorlata Milánóban.