Vár téged is a Balaton! Jelentkezz a Szigligeti táborba!

Vár téged is a Balaton! Jelentkezz a Szigligeti táborba!

Idén is várja a nyíregyházi gyerekeket Szigliget. A város tulajdonában és a NYÍRVV Nonprofit Kft. fenntartásában lévő gyerektábor minden évben várja a nyíregyházi lakcímmel rendelkező diákokat. Az egy hetes turnusban számos programon vesznek részt a tanulók, idén 9 turnus indul és már lehet rá jelentkezni.

Nyíregyházi gyerekek játszanak a Balatonban. A korábbi felvételeken is jól látszik, hogy nagyon jól érzik magukat. A város minden évben lehetőséget biztosít a nyíregyházi lakcímmel rendelkező általános iskolásoknak arra, hogy eltöltsenek egy hetet a Szigligeti táborban. Ez idő alatt számos programot biztosítanak a kicsik számára, meglátogatják a Festetics kastélyt, várjátékokon vesznek részt a Szigligeti várban, sétahajókáznak, fürdenek a Balatonban, de a szálláson szervezett közös játékokat is nagyon élvezik. Tavaly 1000 iskolás táboroztatása valósult meg a város tulajdonában és a NYÍRVV Nonprofit Kft. fenntartásában lévő táborban, idén is 9 turnus indul, az első június 18-án kezdődik, az utolsó augusztus 19-én ér véget.

A jelentkezési határidő folyamatosan történik, a létszám erejéig a kollégáknál, akiknek sokat köszönhetünk, mert kell, hogy legyen minden iskolában egy kapcsolattartó, aki a papírokat és a pénzt összegyűjti. Az előleg most 10 000 forintot jelent és április 22-ig kellene befizetni a NYÍVV Nonprofit Kft. pénztárába.

– mondta el Hudákné Fábián Nóra szakmai koordinátor-táborvezető.

Az egy hetes tábor 34 000 forintba fog kerülni idén, de a város most is tudja csökkenteni a díjat 10 000 forinttal gyerekenként abban az esetben, ha a szülő be tudja mutatni a gyermekvédelmi támogatásról szóló, vagy tartós betegséget igazoló dokumentumot, azok is részesülhetnek a kedvezményben, akiknek szülei 3 vagy annál több gyereket nevelnek. A befizetett összeg tartalmazza a résztvevők útiköltségét, a közüzemi díjakat, a strandbelépőt, a szállást, a napi háromszori étkezést, valamint a szakmai programok díját. Az iskolákban, a kapcsolattartó pedagógusoknál már lehet jelentkezni, az előleget április 22-ig kell befizetni a NYÍRVV Nonprofit Kft. pénztárába.

 

Kanócz Rita

Fotó: Archív

#kapcsolódó

Jelentkezz a Konnekt Mentorprogramba!

Jelentkezz a Konnekt Mentorprogramba!

Már a tanév legelején az érettségi és a pályaválasztás miatt izgultok? Mi segítünk,...

Jön a LIKE 4!!!

Jön a LIKE 4!!!

Lépj a reflektorfénybe!