Két írásbeli érettségi között is játszik

Két írásbeli érettségi között is játszik

A Fatum Nyíregyháza Magyar Kupa-győztes női röplabdázója, Tóth Fruzsina pénteken elballagott a Vasvári Pál Gimnáziumból. Hétfőn következik számára a magyar érettségi. Hogy a kettő között mit csinált? Pályára lépett a négyszeres címvédő Békéscsaba ellen a női bajnokság döntőjében. Ott pedig egészen káprázatos játékkal rukkolt ki.

A Nyíregyháza liberójának volt pár olyan bravúros mentése a Békéscsaba ellen, amikor az ember csak hüledezett. Tóth Fruzsina a sportág egyik legnagyobb ígérete, 18 évesen profikat megszégyenítő magabiztossággal játszott a bajnoki döntő második találkozóján, amelyet a Nyíregyháza 3-1-re nyert meg és ezzel a szabolcsi csapat egyenlített a három nyert mérkőzésig tartó döntősorozatban.

Tóth hétfőn reggel elkezdi az érettségit - a magyar írásbeli feladatsora vár rá. Délben megebédel, majd  Békéscsabára utazik, mert este nyolc órától lesz egy kis dolga a döntő harmadik mérkőzésén. Ahogy annak vége, az édesapja hazaviszi. A hajnali hazaérkezés után kedden reggel a matematika érettségi következik a számára. Szerdán a történelem. Pénteken a bajnoki döntő negyedik meccse.

Teher alatt nő a pálma.


origo.hu

#kapcsolódó

Első hely a Batta-kupáról

Első hely a Batta-kupáról

Az ifik és a felnőtt kézisek is aranyérmet szereztek.

Mindenki ott lesz ma, aki számít! És Te?

Mindenki ott lesz ma, aki számít! És...

Ilyen esemény nem történik minden nap Nyíregyházán. Megnyitja kapuit ma délután,...