Motoros összefogással 18 900 védőmaszkot szállítottak ki országszerte

Motoros összefogással 18 900 védőmaszkot szállítottak ki országszerte

Motoros összefogással 18 900 védőmaszkot szállítottak ki országszerte

Harley-Davidson motorokon érkezett a segítség.

Motoros összefogással, összesen 18 900 db, a koronavírus elleni küzdelemben nélkülözhetetlen védőmaszk került kiszállításra országszerte a Magyar Református Szeretetszolgálat adományának köszönhetően állami, egyházi és civil fenntartású szociális intézményekbe, idősotthonokba, fogyatékkal élőket és hátrányos helyzetűeket ellátó intézményekbe.

Nehéz időkben összefogásra van szükség. Tudják ezt a Harley-sok is, akik már több alkalommal is bizonyították, hogy készek a jó ügy mögé állni, ezúttal a koronavírus járvány elleni küzdelemben vállaltak aktív szerepet. Harley-Davidson vasparipáikkal összesen 18 900 darab védőmaszkot szállítottak ki országszerte állami, egyházi és civil fenntartású szociális intézményekbe, ahol már nagyon várták a védekezéshez szükséges eszközöket. A maszkokat a Magyar Református Szeretetszolgálat ajánlotta fel az intézmények számára.

Budapest, Gödöllő, Üllő, Derecske, Őrbottyán, Tápiószentmárton, Nyíregyháza, Nyírtelek, Debrecen, Nyíradony, Borsodivánka, Miskolc, Mohács, Pécs – a Harley-Davidson Budapest Chapter tagjai, közel 20 motoros 3 610 kilométert megtéve járták be az országot és összesen 25 intézménybe sikerült eljuttatniuk a védőeszközöket.

A Magyar Református Szeretetszolgálat levélben fejezte ki köszönetét:

Ezúton szeretnénk a Harley-Davidson Budapest közösségének megköszönni azt a gyors és hatékony segítséget, amivel a vészhelyzet idején segítettétek Szeretetszolgálatunk küldetését. Hála Nektek, a vírus elleni védekezést segítő adományok mindenhová odaértek.

#kapcsolódó

Közel 300 résztvevővel zárult az Idézők Könyvtára VI.

Közel 300 résztvevővel zárult az Idézők...

Fotókért és részletekért kattints ide!

Hibák, amiket minden elsőéves elkövet, amikor bekerül az egyetemre

Hibák, amiket minden elsőéves elkövet,...

Nagyon sok gólya kezdi meg idén is a tanulmányait valamilyen felsőoktatási...