Felhős, borús hétkezdet - De milyen lesz a hét további részében az időjárás?

Felhős, borús hétkezdet - De milyen lesz a hét további részében az időjárás?

Hétfőn túlnyomóan felhős, borongós időre készülhetünk

Hétfőn túlnyomóan felhős, borongós időre készülhetünk, este északnyugat felől azonban egy hidegfront söpri ki a felhőzetet. Délen, eleinte délnyugaton, napközben egyre inkább délkeleten várható eső. A Dunántúlon több helyen élénk, néhol erős lehet az északias szél. Napközben 9-17 fok valószínű.

Kedden már szakadozott lesz a felhőzet, a reggeli, délelőtti órákig még délkeleten fordul elő eső, majd délután észak felől elszórtan számíthatunk kisebb záporokra. Az ország nyugati felén élénk, néhol erős lehet az északnyugati szél. A legmelegebb órákban 11-17 fokot mérhetünk.

Szerdán szórványosan várható eső, napközben záporok, néhol zivatar, emellett viszont hosszabb időszakokra kisüthet a nap. Az északnyugati szél feltámad, a Dunántúlon helyenként erős lesz. Délután 8-15 fok körül alakul a csúcshőmérséklet.

Csütörtökön sok napsütésre számíthatunk, délután növekszik meg a gomolyfelhőzet, de legfeljebb kevés, gyenge zápor alakulhat ki északkeleten. Az északias szél néhol a Dunántúlon lehet élénk. Reggel -2, +5, délután 10-15 fok valószínű. Pénteken kezdetben többfelé párás, nyirkos, napközben napos időre van kilátás. Hideg lesz a reggel, délután 11-16 fokot mérhetünk.

Forrás: időkép

#kapcsolódó

„Olyan vendégszeretet, ami Nyíregyházán tapasztalható, páratlan az országban”

„Olyan vendégszeretet, ami Nyíregyházán...

Nívós városi programok nem lehetnének folyamatos infrastrukturális fejlesztések...

Mozdulj Nyíregyháza! - Új helyszínek

Mozdulj Nyíregyháza! - Új helyszínek

Mozdulj Nyíregyháza! mozgásrend 2022. ősz